2018!! Gelukkige Nieuwjaar!

Hey hey

Gelukkig nieuwjaar!!

Het is 2018!! Jaaaa, het is een nieuw jaar en jaar vol nieuwe kansen. Ik heb er heel erg veel zin in. Ik heb ook een aantal voornemens in mijn hoofd. Of deze ook gebeurd gaan worden, dat is bij mij altijd een andere vraag. Ik heb zin in het nieuwe jaar, ik hoop jullie ook. 2017 was voor mij een jaar met bijzondere momenten. Ik wil het vandaag met jullie hebben over 2017, ik denk dat iedereen wel zijn momenten heeft gehad. Ik ook. Ik heb er heel erg veel zin in, dus laten we is kijken in 2017.

Ik ga beginnen met iets wat ik super cool vond. In 2017 op 21 maart bestond mijn blog 1 jaar. dit was een heel erg speciaal moment voor mij. Want dat wilde zeggen dat ik al een jaar aan het schrijven was. Ik was daar heel erg trots op, ik had toen getrakteerd in de klas en dat was heel erg leuk. Ik heb ook in 2017 mijn eigen domeinnaam gekocht, ik vond het wel tijd dat mijn blog echt van mij was. Ik ben hier super blij mee!

In 2017 was het niet altijd even makkelijk, ik heb de keuze gemaakt om te stoppen met dansen. Dit was een bewuste keuzen, ook gewoon omdat het beter was voor mij om te stoppen. Ik wil verder niet over schrijven. Het was ook moeilijk want ik heb het even moeilijk gehad met school en met vrienden. Ik denk dat iedereen dit wel eens heeft gehad.

Het was ook een jaar met leuke keuzes. Omdat ik gestopt was met dansen, moest ik opzoek naar en een andere sport. Dus was ik opzoek naar iets anders. Het eindigde bij klimmen, dat doe ik nu nog altijd even graag. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt, en dat is natuurlijk leuk. Het was een jaar vol verassingen.

Ik heb een bepaald moment in 2017 gehad, dat was wel een van mijn favorieten momenten. Zoals jullie weten ben ik een enorme fan van Shawn Mendes. Ik wist dat hij een tour deed en wilde er absoluut naar toe gaan. Ik was dan ook ontzettend blij dat hij naar België kwam. Ik vroeg aan mijn ouders of ik naar zijn concert mocht gaan, en dat mocht. Ik was zo blij, ik denk dat ik nog nooit zo blij was geweest. Toen we er eenmaal waren op 27 mei 2017 in Brussel aankwamen, was ik mega blij. Ik heb hier eerder een artikel over geschreven en dit voelt goed om het weer te doen. Ik heb het gevoel dat het net een dag gelden is. Ik was er heen gegaan met mijn mama. Ik kan jullie zeggen, mijn mama was denk ik half doof na het concert. Ik had mega luid meegezongen met de liedjes en heel de zaal. Toen hij opkwam, ik smolt. Ik was vastgenageld aan de grond, mijn avond kon niet beter. Ook al had ik hem nog maar een paar seconde gezien. Ja, dit was één van de beste ervaringen van mijn leven, tot nu toe.

   klik daar voor een kort filmpje  –>IMG_0461

Ik vind het heel leuk om herinneringen op te halen. Het is leuk om te weten wat ik gedaan heb, behaald heb en meegemaakt heb in een jaar. Super leuk dit! Op naar een volgende herinnering dan maar?

Ik heb nu al even mijn blog. Ik heb altijd gehoopt om een keer een samenwerking te doen. In 2017 was dat mogelijk, ik werd gevraagd door een bedrijf om dingen uit te zoeken op hun site en er een review over te schrijven. Ik vond dit echt geweldig, ik was zo blij dat dat gebeurde. Ik kon niet geloven dat een bedrijf/website me gevraagd had. Klik hier voor de review.

Ik vond dit jaar best wel tof, er is van alles gebeurd, positief en negatief. Maar ik heb er natuurlijk uitgeleerd. Je leert heel veel uit een jaar. Ik dan toch, jullie ook? Ik ben dit jaar ook op vakantie geweest in de zomer. We gingen vroeger altijd naar Spanje, maar we wilden iets anders dus gingen we naar Kroatië. Het was een heel fijne vakantie, het was er wel heel erg warm. We hebben dus ook veel gezwommen daar. Het was een heel leuke vakantie vond ik zelf. Hieronder een aantal foto’s die jullie kunnen zien. Met dank aan papa voor een paar foto’s.

   Dit waren een aantal foto’s van de vakantie in Kroatië.

Ik ben ook op een paar citytrips geweest. Ik ben naar Rotterdam en naar Gent geweest. naar Rotterdam omdat mijn papa daar een marathon ging lopen. We zijn  in april naar Rotterdam gegaan en dat was erg leuk. In januari zijn we naar Gent geweest. Hieronder een paar foto’s van beide citytrips.

 

Ik denk dat ik hier ga afsluiten, ik hoop dat jullie een fijne 2018 gaan hebben. Ik wens jullie nog veel plezier met het vieren van het nieuwe jaar. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden, en tot de volgende keer!

Luna xoxo

 

(al de foto’s en de video is een eigendom van de site Lunas’sWonderland)

 

 

2 gedachten over “2018!! Gelukkige Nieuwjaar!”

Geef een antwoord