What’s On My Phone #3

Hey iedereen, ik had gevraagd of jullie een update wilden van mijn iPhone en dat was duidelijk. Dus ik ga jullie vandaag laten zien hoe mijn gsm eruit ziet en wat erop staat. Dus laten we maar beginnen.

Dit is mijn iPhone, ik heb nog altijd een iPhone SE rosé goud. Ik heb mijn iPhone al 2 jaar denk ik, en ik ben er nog altijd even blij mee. Laten we eens verder kijken.

     Dit is mijn eerste tab. Als eerst vanboven: Netflix, Facebook, WhatsApp en kalender. Op de foto erna zien jullie mijn Netflix, niet heel bijzonder. Vanonder heb ik 4 mapjes: social, blog, school en random.

Social: FaceTime, Skype, Followers+, Twitter en Messenger. Er naast mijn Twitter account, klik hier voor ernaar toe te gaan.

Blog: noties, WordPress en een link naar mijn blog.

School: Smartschool, dictafoon en een rekenmachine.

Random: HLN.be, App Store, Moment, kaarten, zoek iPhone en weer.

Mijn tweede tabblad is niet heel bijzonder:

 Dit is mijn tweede tabblad. Er staan 2 spelletjes op. FidgetSpinner en Hop. Eigenlijk zijn ze best stom en belachelijk, vooral FidgetSpinner. Maar als je je verveelt is het niet zo snel saai meer.

 Dan hebben we mijn laatste tabblad. Hier staan de apps die ik zogoed als nooit gebruik. Ze stonden eerst in een mapje, maar dit was overzichtelijker.

Vanonder op mijn scherm, de apps die ik heet meest gebruik.

Er staan 3 mapjes, ik heb ze opgedeeld omdat ik meerdere apps belangrijk vind.

Important: berichten, telefoon, safari, mail, klok en instellingen

Photo Instagram klik hier voor mijn Insta, camera, foto’s, VSCO en Google Foto’s

No Life (dit heet zo omdat ik er vaak op zit en er eigenlijk gewoon te vaak op zit): Snapchat, Spotify klik hier voor mijn account, Pinterest klik hier voor mijn account en YouTube

Zo dat waren mijn apps. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, zie jullie de volgende keer weer!

Luna xoxo

Geef een antwoord