What I got for Christmas?

Hey iedereen!

Ik ga jullie vandaag laten zien wat ik voor Kerstmis gekregen heb. Ik hoop dat jullie een fijn Kerst gehad hebben, ik alvast wel. Dus laten we eens gaan kijken wat ik gekregen heb.

Ik heb als eerst 2 Bath boms van de Hema van mijn oma en opa gekregen. Ze ruiken heel erg lekker en ik vind het echt super leuk om eens te ontspannen, in bad met een lekker geurtje. Dankje oma & opa! Ik heb ook nog van mijn oma en opa een pyjama gekregen, maar die zit momenteel in de was. Maar toch dankjewel!

Ik heb van mijn mama het Glamour magazine gekregen. De Glamour en de Vogue zijn mijn favorieten magazines, dus ik heb hier zeker heel erg blij mee. Dankje mama!

Van mijn papa heb ik een muziekbox gekregen, ik had er al eentje maar ik vind deze wel beter denk ik. Ik luister heel erg graag muziek dus ik vind het heel erg leuk dat ik een speaker gekregen heb. Dankje papa!

Van mijn beide ouders (mama & papa) heb ik deze leuke glitter sokken gekregen. Ik had al één paar, maar nu heb ik er bijgekregen. Ik vind ze echt heel erg leuk, want het is iets anders dan saaie sokken. Ik draag ze graag in mijn Dr.Martens. Je kunt ze trouwens kopen in de ZEB. Dankje mama en papa.

Ik heb ook nog pralines gekregen, ik lust graag chocolade dus dit is natuurlijk wel zo leuk. Dankjewel!

Ik had onlangs een tweede Daniel Wellington horloge gekregen en dat was super mooi. Ik heb hierbij nu een tweede bandje gekregen. Het is een leren bandje en ik vind het echt heel erg mooi. Dankjewel!

Dan het laatste maar ook mijn favoriet. Ik wilde al een tijdje het parfum van Shawn hebben, en ik had er ook al meermaals om gezaagd. Maar nu heb ik het, jaaaa!! Het is de 100ml en ik heb er ook een leuke tas bijgekregen, super leuk voor als ik ergens bij slapen. Ik kan jullie wel zeggen, dat dit mijn absolute favoriet is. Dus heel erg dankjewel aan mama en papa!

Zo dit was alles dat ik gekregen heb voor Kerstmis, ik ben er heel erg blij mee. Ik wil mijn ouders en oma en opa bedanken voor alles wat ik gekregen heb. Ik hoop dat jullie een fijne Kerst gehad hebben, ik wel. Nog fijne feestdagen en een fijne vakantie. Ik zie jullie de volgende keer.

Luna xoxo

Geef een antwoord