Interview met Lore

Hey hey, vandaag heb ik weer is en interview voor jullie. Het is weer een tijd geleden, maar ik heb een oproep gedaan voor blogger, youtubers en instagrammers die ik mocht interviewen. Lore hoort daar ook bij, dus ben je benieuwd naar het interview en wie Lore is? Lees dan maar verder!

Stel jezelf even voor in het kort

Ik ben Lore! Ik ben al 15 jaar op deze wereld en woon in België. Ik zit in het 4e middelbaar waar ik de richting Latijn Wiskunde volg. Zelf speel ik regelmatig muziek. Ik speel piano en klarinet, met dat laatste zit ik ook nog in een samenspel. Ook speel ik in een samenspel met fluiten, daar speel ik alt. Ik ben verder nog lid van de chiro. Hier kun je een andere kant van mij zien. En natuurlijk blog ik! En I really like it.

Hoe heet je blog?

Mijn blog is cestlore.be (neem zeker een kijkje)

Over wat schrijf je?

Ik schrijf over van alles. Maar ik kom meestal wel terug bij travel en fotografie. Ik hou van reizen en fotografie is één van mijn grootste passie.

Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?

Ik vond schrijven altijd al leuk. Ik hield ervan om foto’s te maken. En als laatste vond ik het leuk om sites te maken. Deze drie dingen samen gaven me het idee om een blog te beginnen.

Hoe ben je op je blognaam gekomen?

Ik ben Lore. Dat is de betekenis van C’est Lore. Het is Frans en ik vind Frans een mooie taal. Ik schrijf over wat ik leuk vind en hoe ik ben. Vandaar de naam

Wat vind je zo leuk aan bloggen?  

Dat ik mijn mening kan delen met anderen. Anderen respecteren je en je houdt er goede vrienden aan over. De community erachter is echt lief!

Welke blogs vind jij super leuk?

Mystylemichelle.com

Xgraciously.nl

Acupoflife.nl

En natuurlijk die van Luna!

Wat betekent bloggen voor jou?

Bloggen betekent veel voor mij! Ik hou van de sfeer erachter! En ik zou het niet meer kunnen missen

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik ben nu al erg blij met wat ik heb bereikt. Ik had op m’n niet-eigendomein, je snapt me wel, redelijk wat volgers.. deze ben ik jammer genoeg kwijt.. en ik zou het graag opnieuw opbouwen!

Wat heb je al bereikt met je bloggen en had je niet verwacht?

Ik had nooit verwacht m’n eigen domein gehad te hebben. Ook dat er mensen aan mij om hulp vroegen of dat ze zeiden dat ze naar mij opkeken had ik nooit verwacht!

Welke tip geef je mee aan mensen die ook een blog willen beginnen?

Zet door en doe je eigen ding! Iedereen komt er wel het kan enige tijd duren, maar het gaat je lukken. Laat die negatieve comments achter je. Die mensen zijn gewoon jaloers. Zet door ik geloof in je!

Zo dat was het interview met Lore. Ik wil Lore bedanken hiervoor, ga haar zeker volgen op haar blog en social media, die vind je hieronder.

Blog: cestlore.be

Instagram: @_cestlore_

Facebook: C’est Lore

Pinterest: @cestlore

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en als je iemand kent die een blogger, youtuber of instagrammer? Of ben je er zelf één? Ga dan even naar de contact pagina (klik erop)  en daar vind je informatie om mij te bereiken. Hebben jullie ook nog andere ideeën voor en artikel, laat het zeker achter in de reacties.

Luna xoxo

2 gedachten over “Interview met Lore”

Geef een antwoord