Vakantie!! Rapport, nieuw horloge en bijna kerstmis! ⎜Babbeltje #3

Hey lieverds, vandaag heb ik een babbeltje voor jullie. Ik heb weer is een lange tijd niet geschreven voor jullie. Ja, hier kom ik weer met het excuus, school. Maar goed, daar gaan we het niet over hebben. Ik wel wel even zeggen dat het: vakantie is!!! Jaaa en dan ook nog is kerstvakantie. Super leuk vind ik, het is ook bijna kerst, nog maar een paar dagen en het is zo ver.

is het jullie ook op gevallen dat het al heeft gesneeuwd? Bij mij wel en dat is super leuk. Ik vind sneeuw heel erg mooi en ik heb er natuurlijk een foto van getrokken. Jullie kunnen dus nog is meegenieten van de sneeuw met mij.

Ik heb nog ander super leuk nieuws, ik heb voor Sinterklaas een nieuw horloge gekregen. Ik ben er super mega blij mee. Ik heb er weer eentje van het merk Daniel Wellington. Ik vind hun merk zo mooi dus ik ben natuurlijk er mega blij mee. Hieronder een paar foto’s.

Mooi hé? Ik ben er mega blij mee. Het is ook bijna kerstmis dus hebben wij de kerstboom gezet. Hebben jullie je kerstboom al gezet? Stuur gerust een foto via Instagram: _lunaswonderland_  Hieronder mijn kerstboom, met de pakjes. Ik vind het weer eens geslaagd.

Ik weet dat ik gezegd heb dat ik niet meer over school zou praten maar ik doe het toch. Ik ben gisteren mijn rapport gaan halen. Ik was best wel zenuwachtig. Gelukkig had ik goede punten, dus ik mag gewoon bloggen. -lacht- Hebben jullie je rapport al gehad? Ik hoop voor jullie van wel, want ik zou teveel stress hebben. Maar ik ga jullie laten en ik zie jullie de volgende keer weer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Laat zeker in de reacties achter wat jullie nog zouden willen zien op mijn blog.

Wacht! Nog een vraagje, lijkt het jullie leuk als ik een ‘What I got for Christmas’ schrijf? Dan laat ik jullie zien wat ik allemaal voor kerst gekregen heb. Laat het me weten in de reacties.

Liefs Luna xoxo

 

2 gedachten over “Vakantie!! Rapport, nieuw horloge en bijna kerstmis! ⎜Babbeltje #3”

Geef een antwoord