Stel je voor dat je niet in België woonden

Hoi iedereen, vandaag heb ik weer een stel je voor dat. Ik ben blij dat ik nog is kan posten. Dus laten we maar beginnen met de stel je voor dat voor vandaag.

Stel je voor dat je niet in België woonden

Ik zou het best raar vinden denk ik, omdat je het gewoon bent. Als ik niet hier zou wonen op dit moment zou ik naar Nederland, Rotterdam gaan denk ik. Of als ik al mijn hele leven er zou wonen, zou ik in Frankrijk, Parijs willen wonen, of in Italië ergens is ook wel leuk denk ik. Ik ben ooit naar Parijs geweest en het is gewoon heel mooi, dus ik zou dat best wel leuk vinden. En dan kan ik tenminste goed Frans. -lacht-

Waar zouden jullie wonen? Als je niet in je thuisland zou wonen, laat het me even weten in de reacties.

Liefs Luna xoxo

Geef een antwoord