Mijn nieuwe hobby :)

Hoi iedereen, ik ga het vandaag hebben over mijn nieuwe hobby. Ik heb een aantal jaar gedanst, maar ik ben hiermee gestopt sinds dit jaar. Ik wilde nog iets doen van sport, want ik kan ook niet stil blijven zitten. Dus ik ging opzoek naar sporten. Het was een grote zoektocht, en toen had ik het. Ik ga klimmen! Ik was een keer in het 6de leerjaar gaan klimmen met mijn klas en ik vond het toen het toen heel erg leuk. Dus toen gingen we opzoek naar een plek waar ik kon klimles kon gaan volgen. Dat was niet erg makkelijk, zeker niet voor in de buurt. We hadden dan iets gevonden via familie van mijn mama. We zijn daar is gaan kijken, en het was er heel erg leuk. We hebben me dan ingeschreven, en toe ging ik klimmen. Ik doe het nu al even, en ik vind het heel erg leuk. Ik heb het gevoel dat je even alles laat liggen beneden terwijl je naar boven klimt.

Dat was het dan, ik ga geen info geven over de plek waar ik klim. Want dat vind ik niet van toepassing. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, zo hebben jullie me ook weer een beetje beter leren kennen. Laat in de reactie ook zeker achter wat jouw hobby is.

Tot de volgende keer!

Luna xoxo

2 gedachten over “Mijn nieuwe hobby :)”

Geef een antwoord