Het is november!

Hallo iedereen, ik heb gisteren niet geplaatst sorry hiervoor. Maar ik ben er vandaag weer bij met een maand artikel. Laten we kijken hoe de maand oktober was voor mij.

Oktober wilde zeggen dat de herfst begon en dat vind ik niet zo erg. Ik vind de herfst een heel mooi seizoen, door de bladeren die verkleuren en op de grond vallen. In oktober was het ook Halloween, ik doe hier niet echt aan mee. Laat achter in de reacties of jij Halloween gevierd hebt. Er was niet heel veel speciaals aan oktober.

Ik zou ook graag wat willen zeggen tegen jullie. Ik denk dat jullie ook wel gemerkt hebben dat ik best wel afwezig ben geweest. dit komt vooral door school. Ik heb het dit jaar redelijk druk met school en dat weegt best wel veel op mijn blog. Ik heb ook niet zo veel inspiratie meer, ik weet niet hoe dit komt. Maar ik denk omdat ik de laatste tijd veel met andere dingen bezig ben geweest. Ik hoop dat jullie het niet al te erg vinden.  Ik ga er aan werken dat ik genoeg artikels heb voor jullie.

Dit was het dan, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik zie jullie woensdag.

Luna xoxo

Geef een antwoord