Vakantieee⎜babbeltje #2

Hallo lieve lezers, eerst en vooral sorry voor mijn afwezigheid. Maar het is nu vakantie! Dus dat wil zeggen dat ik veel ga schrijven en ik zal ervoor zorgen dat jullie artikels hebben voor de komende weken. Jullie weten dat dit geen dag is waar op ik artikels plaats, maar het is nog is tijd dat jullie even weten wat er gaande is in mijn leven. Dus daarom een babbeltje #2.

Het is vandaag maandag 30 oktober, en dat wil 2 dingen zeggen. Het is vakantie en er is een heel goede vriendin jarig vandaag van mij. Dus gelukkige verjaardag Amana! En natuurlijk een gelukkige verjaardag aan iedereen die vandaag jarig is. Ik ben heel erg blij dat het vakantie is. Ik kan zeggen dat het 2de jaar druk is, dat komt ook deels omdat ik geen examens heb dit jaar. Ja, je leest het goed, ik heb geen examens dit jaar. Vanaf het 3de weer wel, maar in het 1ste en 2de doen ze geen examens meer op mijn school. Dat is ook een reden dat ik zo weinig plaats de laatste tijd, omdat ik het heel erg druk heb met school. Ik heb veel meer toetsen en taken dit jaar, doordat ik geen examens heb. Ik ga proberen om deze vakantie veel artikels te maken voor na de vakantie. Want ik wil wel zo actief mogelijk blijven op mijn blog!

Zo ik ga het hier even bij laten, ik hoop dat jullie het niet al te erg vinden. Laat ook even in de reacties je verjaardag achter. Tot woensdag!

Liefs Luna xoxo

Geef een antwoord