Hello October and autumn bye September and summer

Hallo iedereen, het is oktober!! Ik vind oktober heel erg leuk, want dat betekend herfst. En ik vind de herfst leuk, je ik vind het leuk als het wat kouder word. Ik ga het hebben over de maand september, en wat ik gedaan heb. Dus laten we beginnen.

Ik ben vorig weekend, 30 september naar Phantasialand gegaan. Dit is een pretprak in Duitsland, ik ben er naartoe gegaan met mijn ouders en vrienden van ons. Het was echt heel erg leuk. Het was alleen heel erg hard aan het regenen, maar we zijn wel in alle attracties geweest die we wilden doen. Ik ben ook in september naar de Ardenne geweest, met vrienden. Was ook heel erg leuk. Ik heb ook een beetje les gehad over fotografie, super leuk. Ik heb een nieuw Instagram account, met foto’s die ik bijna niet bewerk. Linkje: @lunaswonderland_pics

 

(Al de foto’s hierboven heb ik zelf gemaakt, en u mag deze foto’s niet gebruiken zonder mijn toestemming)

Ik ben best trots op de foto’s die ik gemaakt heb. Dat was niet alles van september, het wilde ook zeggen dat school terug begon. Ja school is nu al 1 maand bezig, dat klinkt echt al zo lang. Maar dat was het dan.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs Luna xoxo

2 gedachten over “Hello October and autumn bye September and summer”

Geef een antwoord