Back 2 School Q&A + nieuwe serie?

Hallo iedereen, school is weer begonnen dus ik had een leuk idee. Laat ik een back to school Q&A doen. Ik heb op Instagram gevraagd of jullie vragen wilden stellen over school. Dat hebben jullie gedaan, dus laten we da vragen maar beantwoorden.

Welke richting volg je?
Ik doe cognoso, ik heb hierbij 2u in de week een module wat je zelf kan kiezen wat je wilt doen en 2u in de week economie.

Wat wil je later worden?
Ik heb nog geen idee, ik vind talen wel leuk. Maar ik zou niet weten welk beroep ik wil doen.

Wat vind je negatief en positief aan school?
Ik weet niet wat ik positief moet vinden, ja ik vind het leuk dat ik mijn vrienden kan zien. Maar ik vind het dan weer niet leuk dat ik moet leren. Maar ik denk dat ik niet alleen ben.

Heb je een leuke klas?
Ja ik heb een leuke klas. Meerdere ken ik als van de basisschool, maar andere niet. Ik heb dan ook leuk en toffe nieuwe vrienden gemaakt.

Wat is je leukste vak op school? En wat is je minst leuke vak op school?
Ik vind Engels en LO nog wel leuke vakken. Wiskunde en aardrijkskunde zijn wel mijn minst favorieten vakken op school.

In welk jaar zit je?
Ik zit in het tweede jaar.

Zo dat was het, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik heb nog een extraatje voor jullie, dus lees maar even. 
Ik wil graag iets nieuws proberen. Jullie mogen mij vragen stellen via Instagram of mail. (Hieronder even mijn Instagram en mail.) Even een uitleg hierover. Jullie kunnen mij vragen stellen over van alles. Ik zal nooit je naam benoemen bij de vraag. Ik ga dan proberen om een paar keer in de maand de vragen beantwoorden die jullie mij gestuurd hebben. Of gewoon als ik genoeg vragen heb. Lijkt dit jullie leuk? Dan kunnen jullie mij vragen stellen.
Instagram: _lunaswonderland_
Mail: lunaswonderland@outlook.com

Ik hoop dat jullie dit leuk lijkt. Dus heb je vragen over iets, stuur ze me dan even door.

Liefs Luna xoxo

2 gedachten over “Back 2 School Q&A + nieuwe serie?”

Geef een antwoord