Favorieten Netflix fims

Hallo lieverds vandaag heb ik mijn favorieten Netflix films. Ik heb de vorige keer al mijn favorieten Netflix series gedaan, en vandaag doe ik de films. Maar laten we beginnen. (Als je op de titel klikt krijg je een trailer van de film) 

You get me 

De eerste film is You Get Me, ik vind het een heel leuke film. Ik dacht eerst dat het een normale film zou zijn. Maar het was een Thriller. Niet erg, het was juist heel erg leuk. 

Het gaat over een jongen (Tyler) die net gedumpt was door zijn vriendin (Ali) op een feest. Tyler had eerder op het feest Holly ontmoet. Als Tyler weggaat van het feest gaat hij mee met Holly en hebben ze een one night stand. Later als alles terug goed is tussen Tyler en Ali geraakt Holly geobsedeerd door Tyler. Wat er dan gebeurd ja, kijk zelf maar. 

To the bone

Ik weet niet goed wat ik ervan moet zeggen. Ik vond het wel een goede film. Het einde vind ik alleen heel erg raar, en het was soms ook grappig. Maar dat kan geen kwaad.  

Het gaat over Ellen die anorexia nervosa heeft. In de film zie je hoe ze word op genomen in een huis met andere mensen die een eetstoornis hebben. Ellen heeft het heel moeilijk met haar familie. In het huis zit ook een jongen Luke ze krijgen een speciale band. Ik kan niet het zeggen dat ze op hem is of niet, dat was niet heel duidelijk. Maar goed, het is een drama film maar er komt ook nog wat komedie in en dat is wel fijn. 

Blue Lagoon

Ik heb deze film gekeken met een vriendin. Ze zei dat ik de film is moet kijken dus hebben we de film samen gekeken. En ja ik vond het heel er leuk. 

De Blue Lagoon gaat over Emma en Dean die op een onbewoond eiland terecht gekomen zijn. Als ze op een feest zijn die op een boot is, plots komt de politie en Emma word in het water geduwd of ja gevallen. Dean ziet het gebeuren en gaat Emma achterna. Later zie je hoe ze het overleven op het eiland en of ze terug thuis geraken. 

Okja 

Ik vond Okja een zeer mooie film. Ik vond het heel erg mooi. Ik kan jullie dan ook vertellen dat ik een traantje heb weggepinkt. Ja dus ik zal even uitleggen over wat het gaat. 

De film gaat over een meisje die Mija heet en Mija voed een supervarken op voor een wedstrijd. Het supervarken (Okja) dat Mija opvoed wint. Mija gaat ervoor zorgen dat er niks slecht met Okja gaat gebeuren. (Voor een beter beeld kijk de trailer) 

Zo dat waren dan mijn favorieten Netflix films. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Hebben jullie één van deze films gezien? Of ken je nog een leuke film die zeker de moeite waard is om te kijken? Laat het beiden achter in de reacties. 

Liefs Luna xxxx

Geef een antwoord