Stel je voor dat je alles zong

Hello sweeties 

Ik ben er weer met een stel je voor dat. Lang geleden hé? Ja sorry daarvoor. Ik wil in de maand september proberen zoveel mogelijk artikels te maken voor jullie. Ook weer elke woensdag, zaterdag en zondag. Meer info over mijn blogschema? Klik hier. Maar laten we beginnen!

Stel je voor dat je alles zong…

Wauw dan zou ik zeggen doe maar oordopjes in. Ik ben niet bepaald goed in zingen. Dus dat wil je liever niet. Ik denk dat het heel vervelend is, moest je alles zingen. Zoals in de klas, als je aan het praten bent met je vriendinnen of vrienden. Ja ik zou het niet leuk vinden als ik alles zong. 

Zet in de reacties ook even wat jij er van zou vinden als je alles zong. Ik ben heel benieuwd! 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, als jullie nog ideeën hebben voor deze serie laat het me weten in de reacties! 

Liefs Luna xoxo

4 gedachten over “Stel je voor dat je alles zong”

  1. Ik denk wel dat je er beter door leert zingen. Ik ben ook niet echt de beste zangeres dus ik denk niet dat mensen het leuk zouden vinden, moest ik dit doen hahaha. Wel echt een leuk artikel!
    Liefs xxx

Geef een antwoord