Interview Yinthe

Hallo lieve lezers, vandaag heb ik weer is een interview voor jullie. Vandaag heb ik dat met Yinthe. Ze is een heel lief meisje. Ik had op Instagram gevraagd of er mensen zijn die ik mag interviewen. Yinthe wilden dat wel, dus hier zijn we dan. Laten we maar beginnen.

Stel jezelf even voor in het kort

Hallo allemaal , ik ben Yinthe Van Rooy en ik ben 14 jaar oud. Mijn allergrootste hobby is bloggen!

Hoe heet je blog?

Mijn blog noemt : It’s Just Yinthe

Over wat schrijf je?

Ik schrijf vooral  over fashion , lifestyle en uiteraard over beauty. Elke week komt er zeker een blogpost online , deze gaat dat meestal over : wat ik heb gedaan in de week , recepten , DIY’s ,…

Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?

Door Instagram. Op insta kwam ik Celine tegen en zij had een geweldige blog en toen dacht ik “ik zou dit ook wel willen doen”. Dus ben en meteen aan begonnen en dit is het resultaat.

Hoe ben je op je blognaam gekomen?

Ik ben op de naam “It’s Just Yinthe” gekomen door mijn beste vriendin Lies. Hiervoor had ik de naam : “Beautyfashion”. Mijn idee is vooral geïnspireerd op de bekende blogster Yentl Keuppens , haar blog noemt “Just Yentl”. Maar ik dacht ik ga het niet stelen van iemand anders , dus Lies heeft de “It’s” er aan toegevoegd.

Wat vind je zo leuk aan bloggen? 

Ik vind het schrijven over bepaalde dingen enorm leuk. Ik kan me hier echt in uitleven.

Welke blogs vind jij super leuk?

Mijn favoriete blog is de blog van Celine Van Ouytsel , haar blog is gewoon super ! Haar insta is machtig !!!  Heb haar 1 keer ontmoet op de COF closetsale in Antwerpen. Echt een schatje..

Wat betekent bloggen voor jou?

Bloggen betekent heel veel voor mij… Ik leef me enorm uit , als ik een blogpost voor jullie schrijf. Het is een soort magie dat bij mij naar boven komt. Je komt in een wereld terecht vol fashion , beauty. En dat is waar ik van hou!!

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik wil zeker in mijn toekomt nog wat bereiken met mijn “klein” blogje , zoals : bloggersmails krijgen van bedrijven en dat ik de producten promoot , herkent worden , …

Wat heb je al bereikt met je bloggen en had je niet verwacht?

Ik heb toch al een mooie instagram bereikt met 942 volgers , dit had ik zeker niet verwacht. Maar mijn droom een insta krijgen van 20.000 volgers. Ook al heb ik met bloggen al een paar dingen bereikt die ik totaal niet had verwacht , zoals : lieve reacties van mijn lezers , ben 1 keer op straat aangesproken wegens mijn blog ( dit vond ik geweldig ) ,…

Welke tip geef je mee aan mensen die ook een blog willen beginnen?

Mijn tip voor de mensen die net zoals mij en Luna willen bloggen  : Wees jezelf , en laat je niet doen want andere zeggen !

Nog een woordje van Yinthe: 

Zo , dit was mijn interview voor Luna’s Wonderland. Hopelijk vonden jullie leuk om te lezen. neem zeker en vast een kijkje op mijn blog ( www.istjustyinthe.weebly.com )
en zeker op mijn instagram ( yinthe_van_rooy1 )
 xxx Kisses Yinthe.
 
 
Dat was het interview met Yinthe. Ik wil je heel erg bedanken dat je een interview wilden doen. Volg haar ook zeker op Instagram. (Als je op haar naam klikt ga je naar haar Instagram pagian).
 
Liefs Luna xoxo

 

2 gedachten over “Interview Yinthe”

Geef een antwoord