Review Essence camouflage concealer

Hallo iedereen, vandaag heb ik een review voor jullie. Ik heb een tijdje geleden een concealer gekocht van Essence. Vandaag heb ik er een review over. Dus laten we beginnen en kijken of het aan aanrader is.

 

Product info:

Merk: Essence

Volledige naam en nummer: essence camouflage full coverage concealer, 10 nude.

Prijs: 2.59 euro

 

Aan de verpakking heb ik niks op aan te merken. Het ziet er goed uit, netjes en verzorgd. Zeker voor de prijs vind ik dat het er goed uit ziet.

  

De pigmentatie is heel erg goed. De kleur past goed bij mijn huid, niet te licht of te donker. Ik heb over de concealer een matt poeder gedaan van Essence en het is heel erg mooi vind ik zelf. De dekking is geweldig! Ik heb zelf niet veel last van wallen, maar heb er wel. Ze zijn gewoon niet meer te zien. (Links foto met concealer, rechts zonder)

 

De applicator is heel erg fijn.Ik ben zelf geen fan van de draai functie. Het is dun en er komt genoeg product op voor gebruik. Op het steeltje hangt wel concealer dit is best vervelend want het kan snel gebeuren dat de concealer op plaatsen zit waar het niet moet zitten.

Ik zou het zeker aanraden. Ik vind het een heel erg goed product. Het is low budget, het is heel erg goed maar ook goedkoop. Als je een concealer nodig hebt, kan ik je deze aanraden om te gebruiken. De dekking is super, het bedekt wat bedekt moet worden. Ik heb niet het gevoel dat ik een hele laag op mijn gezicht heb zitten. Als je nog geen foundation wilt gebruiken, is dit goed genoeg om te beginnen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik heb de review net wat anders gedaan dan ik normaal doe. Hopelijk vonden jullie het zo fijn. Laat het maar achter in de comments.

 

Luna xx

 

(Niet gesponsord)

Geef een antwoord