Interview Nikki

Hey sweeties

Vandaag heb ik na een lange tijd nog is een interview voor jullie. Het lang geleden dat ik het nog is gedaan heb. Maar hier zijn we weer. Ik had gevraagd aan een aantal meiden of ik ze mocht interviewen. Nikki was daar één van, dus hier is het interview met Nikki.

Stel jezelf even voor in het kort

Ik ben Nikki, een 21 jarige studente (hopelijk bijna afgestudeerd), met sinds ongeveer 1 jaar mijn eigen blog en Instagram. Ik kom uit een klein dorpje vlakbij Amsterdam.

Hoe heet je blog?

NonstopNikki.nl

Over wat schrijf je?

Alles wat ik leuk vind en doe (vandaar NonstopNikki.nl), dit houdt in: fashion, beauty, lifestyle, reizen, sporten en gezondheid

Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?

Ik hielp een vriendin al met haar blog en vond het na een tijdje tijd om voor mezelf te beginnen. Schrijven en fotograferen zijn echt passie’s van mij en dat wilde ik zo kunnen delen.

Hoe ben je op je blognaam gekomen?

Ik wilde mijn blog en de naam persoonlijk houden, ook wilde ik dat het catchy zou klinken. Na een paar uur brainstormen kwam NonstopNikki in mijn hoofd op.

Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Ik vind het fijn om creatief te kunnen zijn en alles wat ik leuk vind te kunnen delen online. Ook vind ik de wereld van bloggers onder elkaar enorm leuk!

Welke blogs vind jij super leuk?

Ik heb niet echt een favo blog, het fijne aan blogs vind ik juist dat je er per onderwerk naar opzoek kunt gaan. Zo google ik bijvoorbeeld vaak voor ik iets koop “review blogger” op google en lees ik even bij verschillende bloggers wat ze er van vinden.

Wat betekent bloggen voor jou?

Bloggen is echt een onderdeel van mijn leven geworden, zelfs op vakantie’s, in het weekend en ’s avonds ben ik er mee bezig. Hierdoor moet ik soms wel uitkijken dat mijn werk of school er niet onder gaat leiden, omdat ik het zó leuk vindt om te doen.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik wil als ik klaar ben met studeren kijken of ik er mijn baan of part-time baan van kan maken. Ik weet nu zeker dat iets met schrijven doen of iets in de wereld van PR doen bij mij past, dus daar wil ik zeker in verder gaan.

Wat heb je al bereikt met je bloggen en had je niet verwacht?

Ik had niet verwacht na een jaar al zover te zijn gekomen. Ik was enorm bang dat het opstarten een domper zou zijn en dat het opbouwen van volgers en lezers heel zwaar zou zijn, maar het is mij enorm meegevallen. Ook had ik opdrachten van grote bedrijven zoals Zalando, Bol.com en Lancome niet verwacht. Dat soort opdrachten vind ik nog steeds een hele eer.

Welke tip geef je mee aan mensen die ook een blog willen beginnen?

Ik denk niet dat er echt een tip is. Als het is wat je wil, just go for it! Als het je passie is, gaan mensen dat vanzelf zien en kom je er met hard werken wel.

Volg Nikki ook op haar social media:

Instagram: @nonstopnikki.nl

Twitter: @nonstopNikkinl

Facebook: @nonstopnikki.nl

Dankjewel aan Nikki dat ze dit wilden doen. Volg haar zeker op social media en haar blog.

Liefs Luna xxx

Geef een antwoord