Mijn favorieten lifestyle boeken

Hallo lieverds, vandaag heb ik voor jullie een artikel over mijn favorieten lifestyle boeken. Zo noem ik ze dan toch. – haha – Ik probeer tegenwoordig veel meer te lezen. Ik hou van dit soort boeken. Ze vertellen een verhaal over een persoon en nemen je mee in hun leven. Ik heb deze boeken dan ook heel erg snel uitgelezen. Het zijn in totaal 3 boeken. 2 boeken heb ik in België gekocht en één in Nederland omdat de schrijfster Nederlands is. Er zijn nog twee boeken die ik aan deze collectie wil toevoegen, maar daar later meer over.

  

Het eerste boek is On Top van Anna Nooshin. Ze is een YouTuber, blogster en schrijfster. Ze heeft een online magazine/blog, genaamd nsmbl. Ik vind de site heel erg leuk om een keer te bezoeken. Ze heeft ook een YouTube kanaal, Anna Nooshin. Ik kijk heel erg graag naar haar video’s. Dus neem zeker een kijkje.

In het boek vertelt ze over haar leven, en hoe het allemaal begonnen is voor haar. Dit doet ze in 8 hoofdstukken.

Hoofdstukken:

1: Opgroeien is lastig Zeker als je een overbehaarde alien bent 2: Falen in alles wat je doet 3: Hoe ik perongeluk blogger werd

4: Dus jij wilt je eigen baas worden? Begin maar met magisch denken  5: Congrats, je bent je eigen baas! Zo word je geen bi*ch

6: Polderglamour 7: Tweedehands daten 8: On Top – een nieuwe box aantikken

In elk hoofdstuk heb ik iets geleerd. Als je het online wilt maken en goede levenslessen wilt leren, kan ik je dit boek aanraden. Anna is heel oprecht over zichzelf. Ik ben heel erg blij dat ik dit boek gekocht heb. Ik kan jullie eerlijk zeggen, dat ik heel veel respect heb voor vrouwen als Anna. Ik kijk zelf ook heel erg op naar haar, ze fascineert me keer op keer. On Top was dan ook een boek om Anna beter te leren kennen. Maar ook om dingen te leren over het leven, want dat heb ik zeker gedaan.

  

Het tweede boek is 100 % Yentl, Hoe mijn eetstoornis mijn leven veranderden van Yentl Keuppens. Dit boek heb ik al een tijdje geleden gekocht en gelezen. Het is een heel persoonlijk boek, Yentl vertelt over haar leven toen ze een eetstoornis heeft gehad. Ik moet zeggen dat ik wel is een traantje heb gelaten. Uit dit boek heb ik ook weer zoveel geleerd. Ik vond het ook zo mooi om te lezen. Ik heb ook heel veel respect voor Yentl om dit verhaal te vertellen. Het is natuurlijk niet makkelijk om zo een verhaal te delen en te schijven. Want je hebt het gevoel dat je het opnieuw beleeft.

Hoofdstukken:

( 1: intro ) 1: Childhoods dreams 2: Allergic to mornigs… and other stuff 3: School sucks 4: The early beginnings 5: Eating is overrated

6: Foodcoma 7: My first recovery 8: My wau or no way 9: Pro ana in real life 10: And now for real 11: Step by step

12: The real recovery 13: Moving time 14: And what about family? 15: Making choices 16: Just tips 17: Friends, friends, friends

18: My own checklist ( 19: dankwoord )

 

Het derde en laatste boek is Hoe word ik instafamous? door Céline Schraepen en Talisa Loup. Dit is vooral een boek als je het wilt maken op Instagram. Ik ben natuurlijk heel veel bezig met Instagram en foto’s. Ik zag dit boek al vaker voorbij komen, toen ik het zag dacht ik: ” ik moet het misschien maar is kopen ” Ja, ik heb het gekocht want ik ben er nu iets over aan het schrijven. Het duo geeft je tips en tricks over hoe je succes kan krijgen op Instagram. Als je zoals mij dat wil, zou ik het kopen. Het is heel erg leuk geschreven, ik heb het heel vlot gelezen. Ik heb het dan ook in 2 dagen uitgelezen.

Hoofdstukken:

1: Inleiding 2: Wie zijn we? 3: Tijdslijn 4: Van profiel naar comminity 5: Het belang van je volgers 6: Hoe commercialiseer je jezelf?

7: Hoe van social media je beroep maken? 8: What’s next? 8: Dank je! 9: Mensen waar we naar opkijken 10: Lexicon

 

Zo dat waren dan de 3 lifestyle boeken die heel erg leuk vond. Ik had jullie nog vertelt dat er nog 2 boeken zijn die ik zou willen toevoegen aan deze lijst. Dat zijn: Niet wat jij denkt van Jiami Jongejan en On Life van Anna Nooshin. Ik hoop dat ik deze binnenkort eraan kan toevoegen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Als je op titel van het boek klikt, krijg je een link naar het boek.

Veel liefs Luna

xoxo

5 gedachten over “Mijn favorieten lifestyle boeken”

Geef een antwoord