Favorieten Netflix Series

Hallo lieve lezers

Ik heb onlangs gevraagd of jullie mijn favorieten Netflix series wilden weten. Dat wilden jullie dus hier ben ik dan. Ik ga binnenkort ook mijn favorieten films doen. Maar laten we beginnen met de series.

Pretty Little Liars (PLL) | 12j

PLL is toch wel één van mijn favorieten series. Ik vind het dan ook zo spijtig dat het stopt. Het is zeker de moeite waard om te kijken.

Pretty Little Liars gaat over 5 vriendinnen die plots maar met 4 zijn. Want één van hen word vermist. Als de 4 vriendinnen: Aria, Spencer, Emily en Hanna op de begrafenis zijn krijgen ze een anonieme sms van: -A

Riverdale | 12j

Riverdale staat nog niet heel op Netflix. Je kon deze serie in het begin dan ook niet aan één stuk kijken. Want je moest wachten tot de volgende aflevering. Ik vond dat heel erg vervelend. Maar ik heb de serie ondertussen uitgekeken, en vond het heel erg leuk.

Riverdale gaat over een klein stadje, waar een groepje vrienden de moord van Jason Blossom willen oplossen. In die tijd gebeuren er ook heel wat dingen.

(Er komt een tweede seizoen van)

 Thirteen Reasons Why (13RW) | 16j

Hier hebben jullie wellicht wel over gehoord. Ik ga hier ook een apart artikel over schrijven. Ik vond 13RW een heel leerzame serie. Het is ook een heel zware serie. Er komen heel zware onderwerpen aanbod. Het is dan eigenlijk ook vanaf 16 jaar. Ik kwam hier later pas achter. Als je het moeilijk hebt raad ik je deze serie dan ook niet aan.

Thirteen Reasons Why gaat over een meisje Hannah Baker dat zelfmoord heeft gepleegd. Later vind Clay Jensen een pakketje met tapes in. Op deze tapes staan 13 reden waarom Hannah Baker zelfmoord heeft gepleegd. Als kijker ga je mee met Clay die de tapes beluistert.

(Hier komt een tweede seizoen van)

The Vampire Diaries (TVD) |16j

TVD is zo een leuke serie. Ik kijk het heel graag, het zit vol spanning en is totaal niet saai. Je moet er wel tegen kunnen, want er word zo goed als in elke aflevering wel iemand vermoord of van die dingen. Een echte aanrader als je van spanning houd.

The Vampire Diaries gaat over Elena en de broers Salvatore. Elena word in het begin verliefd op de lieve Stefan, maar later krijgt ze ook gevoelens voor Stefan zijn broer Damon. (Sorry voor deze slechte uitleg).

Suits |12j

Suits is een heel leuke serie vind ik zelf. Het is grappig maar kan ook heel serieus zijn. Dat maakt de serie zo leuk vind ik.

Suits gaat over de advocaat Harvey Specter die Mike Ross aanneemt als zijn stagiaire assistent. Maar Harvey en Mike dragen samen een geheim van Mike, wat niemand te weten mag komen. Want dan is de carrière van Mike gedaan.

Dat waren mijn favorieten Netflix series. Ik ga eerlijk zijn, ik kijk nog een aantal series. Maar dit zijn mijn echte favorieten. Als je op de serie klikt ga je naar de trailer kijken van de serie. Niet elke serie heeft een trailer.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Tot de volgende keer.

Luna x

Geef een antwoord