Nieuw haar |Update

Goeiemorgen iedereen

Ik heb vandaag even een update voor jullie. Het is namelijk al een tijdje geleden dat ik iets voor jullie heb geschreven, dus hier ben ik dan.

Ik heb van 19/06 tot 23/06  examens gehad, maar daar waren jullie al van op de hoogte. Ik heb vorige donderdag mijn rapport gehad, en ik heb een A-attest. Dus jeeej maar goed. Ik heb dit jaar Latijn gedaan. Maar ik ga hier eerlijk over zijn. Mijn punten van Latijn waren niet al te best. Ik had maar een 33 en dat is nu niet geweldig hé? Dus ik heb de beslissing genomen om te stoppen met Latijn, ze raden me dit ook aan. Maar goed, genoeg over school.

Het is vakantieee!!! Ja ik ben zo blij dat het vakantie is. 2 maanden lang geen toetsen en taken. Ja ik ben best blij hiermee. Ik heb in de vakantie ook iets gedaan. Tot nu toe dan toch. Ik heb mijn haren laten knippen. Het was best eng, want er is redelijk veel af. Jullie zullen het wellicht gezien hebben op mijn Instagram, maar hieronder even een foto.

Er zijn in de vakantie ook 4 heel goede vriendinnen komen slapen bij mij. Het was heel erg leuk. We hebben een horrorfilm gezien. Devil heet de film. (klik op de titel voor de trailer). Het was niet heel eng eerlijk gezegd. Af en toe schrok ik wel is, maar niet heel hard. Vorige donderdag is ook één van die vriendinnen blijven slapen. Dat was ook weer heel erg leuk. We hebben ook een film gekeken, LOL. Super leuke film echt een aanrader.

Maar voor de rest heb ik nog niet heel veel gedaan. Zo dat was het dan.

Nog een fijne vakantie

Liefs Luna xxx

Geef een antwoord