Even inactief zijn op sociale media & blog

Hey Sweethearts
Ik weet dat ik eigenlijk te laat ben maar dat maakt even niet uit. Ik wil even wat uitleggen voor wat er komt. Ik begin binnenkort met de examens jammer genoeg. Dat betekend dat ik iets minder actief ga zijn. Zowel op mijn blog als op sociale media. Het zijn de laatste examens van het jaar. Ik kan ook ergens naar uitkijken want na de examens is het voor mij eigenlijk al vakantie!! Omgg ja 2 maanden lang niet doen.

Oké ik ben misschien een beetje te exited, een beetje maar hoor. Ik ga zeker een lookbook maken in de vakantie want dat lijkt me wel leuk. Maar ik wil jullie vooral duidelijk maken dat er de komende dagen zo goed als geen artikels online zullen komen. Hopelijk begrijpen jullie deze keuzen.
Ik ga nu verder genieten van de zon, nog een fijne zonnige namiddag.
Liefs Luna
-xoxo-

1 gedachte over “Even inactief zijn op sociale media & blog”

Geef een antwoord