The month may

Hey sweeties!

Ik heb vandaag nog is een maand update voor jullie. Ik merk dat dit al wel even geleden is. Dat komt omdat er veel tijd in zit. Ik moet foto’s zoeken en gewoon heel veel informatie verzamelen. Maar hier ben ik dan we zullen is kijken naar de maand mei.

( De titel is in het Engels omdat er wel leuk uit ziet )

Eerst en vooral mei was een warme maand. Vinden jullie niet? Ik had deze maand allezins vaak een kleed aan. Met warm weer mag ik gerust ook eens verfrissen. Hoe doe je dat beter, dan met een lekker ijsje.

Processed with VSCO with t1 preset

Want ik ben ook jarig geweest. Op 18 mei mocht ik 14 kaarsjes uitblazen. Ik ben 14 geworden, dit klikt niet anders dan 13. Maar het is wel je verjaardag hé. Ik wil dan ook mijn ouders en vrienden bedanken voor de cadeautjes en kaartjes. Dus hierbij dankjewel xxxxx

 

Ik was niet alleen jarig 18 mei maar ik heb nog iets heel cool bereikt. Ik heb op Instagram 1K gehaald. Dus dat betekend dat er een winactie komt. Op de winactie moeten jullie nog wel even wachten. Maar hij komt er zeker

 _lunaswonderland_

27 mei was mijn beste dag ooit. Weten jullie waarom? Ik ben naar Shawn Mendes geweest!! Het was het beste moment in mijn hele leven. Ik heb hem gewoon in het echt gezien en gehoord. Ik kan jullie vertellen dat hij in het echt nog knapper is. want omg wat een hunk is hij! Voor de show hebben ze ook nog One Last Time ter herdenking wat er gebeurd is in Manchester. Want dit was heel erg weer.

 

In het weekend van 27 – 28 mei had ik ook optreden met de dansschool, waarbij ik dans. Dit was een heel zwaar weekend want het was heel erg warm. Ik heb 3 keer opgetreden, normaal 4 keer maar ik ben de 27ste in de avond naar Shawn zijn optreden gegaan dus ja. Ik doe alleen hiphop. Ik ben nog aan het denken om te stoppen. Maar hier krijgen jullie nog een update over. Het was wel een leuk weekend met leuke mensen!

Zo dat was wel een beetje de maand mei voor mij. Het was een heel leuke maand. Ik wil mijn ouders ook nog even bedanken dat ik naar Shawn Mendes mocht gaan. Dit was een avond om nooit te vergeten. Hou van jullie xxx

Dat was het dan hopelijk vonden jullie het leuk. Tot de volgende keer!

Luna xxx

2 gedachten over “The month may”

  1. Ik blijf het fantastisch voor u vinden datje je eigen domeinnaam hebt! Love it! En het artikel is ook weer eens fantastisch leuk geschreven! Ik meen het je bent echt een van men favoriete bloggers en instagrammers! Xxx

Geef een antwoord