Interview Sofie

Hey hey!

Ik heb weer een interview voor jullie. Dat is vandaag met de super lieve Sofie. Ze is heel erg lief en heeft een blog en YouTube kanaal. Vandaag gaat het interview over haar kanaal. Dus laten we beginnen.

Stel jezelf even voor in het kort:

Mijn naam is Sofie Senden en recent mocht ik 21 kaarsjes uitblazen. Twee jaar geleden startte ik een blog, Basimella genaamd, omdat ik graag al mijn passies wou combineren: schrijven, fotografie en creatief zijn. Ik beleefde er zo veel plezier aan dat ik een stapje verder wou gaan: mijn eigen YouTube kanaal. Dit zie ik mezelf nog vele jaren doen. Ik woon in België, Limburg, samen met mijn vele dieren. Een dierenvriend ben ik absoluut en daarom heb ik er 1,5 jaar geleden voor gekozen om plantaardig te eten. Hiervan vind je dus ook veel terug op mijn Instagram, blog én YouTube kanaal.

Hoe heet je kanaal?

Mijn kanaal heet, net zoals mijn blog, Basimella. Het is een samenstelling van twee woorden: Basimah en Arabella. De één betekent lachen en de ander betekent schoonheid. Dat is waar Basimella voor staat, de schoonheid van het lachen.

Over wat maak je filmpjes?

Op mijn kanaal vind je allerlei filmpjes terug, gaande van vlogs tot vegan recepten.

Hoe ben je op het idee gekomen om een YouTube kanaal te starten?

 Een blog is leuk, maar lang niet zo persoonlijk als een vlog. Ik maak graag filmpjes omdat ik banden wil creëren met mensen, hun wil inspireren en aanzetten tot goede daden. Naar mijn mening werkt dat beter met filmpjes dan met tekstjes.

Hoe ben je op je YouTube naam gekomen?

Het is dezelfde naam als mijn blog en je weet al waar die vandaan komt!

 Wat vind je zo leuk aan YouTube?

 Het leukste vind ik de interactie die je hebt met kijkers. Super leuk om nieuwe mensen te leren kennen! Filmpjes monteren vind ik ook echt geweldig leuk, dus elk filmpje is een klein kunstwerkje voor me.

Welke YouTubers vindt jij super leuk?

Vegan YouTubers: Bonny Rebecca, Annie Tarasova, Ellen Fisher, Family Fizz

 Fashion YouTubers: Negin Mirsalehi

 Lifestyle YouTubers: Alisha Marie, Remi’sLife, Zoella, Aspyn Ovard

Wat betekent YouTube voor jou?

Voor mij is het een creative uitlaatklep. Ik kan er veel gedachten en creativiteit in kwijt en dat vind ik erg leuk.

Wat wil je nog bereiken met je kanaal?

Ik zou het geweldig vinden als ik ooit een berichtje zou krijgen waarin staat: door jou ben ik vegan geworden.

Wat heb je al bereikt met je YouTube en had je niet verwacht?

Recent behaalde ik 700 subscribers en dat had ik nooit verwacht! Misschien is 1000 de volgende mijlpaal?

Welke tip geef je mee aan mensen die ook een YouTube kanaal willen starten?

Post regelmatig nieuwe video’s, zo krijgen mensen sneller een band met je.

Zo dat was het dan. Ik vond het heel erg leuk, ik wil Sofie bedanken voor het interview. Ik hoop dat zei het ook heel erg leuk vond. Hieronder vind je haar social media.

Instagram: sofiesenden

Blog: Basimella

Facebook: Basimella 

 

Liefs Luna xxx

 

2 gedachten over “Interview Sofie”

Geef een antwoord