Stel je voor dat je nog maar in 1 kledingwinkel mag winkelen

Heyy sweeties!

Hoe gaat het met jullie? Met mij is alles goed, hopelijk met jullie ook! Het is alweer woensdag, dus dat betekent een artikel voor jullie. Vandaag weer een stel je voor dat. Lees je mee?

Stel je voor dat je nog maar in 1 kledingwinkel mag winkelen

Wauw ik zou dit zo erg vinden. Ik winkel overal graag wel. Ik moet eerlijk zijn, dat dit wel een moeilijke is. Mijn favoriete winkels zijn: Bershka, Pull & Bear en Zeb. Als ik zou moeten kiezen uit deze drie. Dan kies ik…. de Zeb. Omdat dit niet zo ver rijden is en ze ook vaak samenwerken met bloggers zoal Yentl en met Astrid Bryan. Ze hebben ook gewoon heel leuke kleding hangen. Dus al ik moet kiezen om in nog maar één winkel te shoppen. Kies ik de Zeb.  

Zo dat was het dan. Hopelijk vonden jullie het leuk. Laat zeker in de reacties achter waar jij zou willen winkelen. Nog twee dagen school en het is weer weekend. nog veel succes deze week.

Liefs Luna xoxo

5 gedachten over “Stel je voor dat je nog maar in 1 kledingwinkel mag winkelen”

  1. Awel, ik kies voor Zalando! Lekker van thuis uit shoppen en een overvloed aan merken! Zowel voor lezelf als voor de rest van de familie!

Geef een antwoord