Even een update

Heyy sweeties!

Ik heb vandaag even een update voor jullie. Het is ondertussen al weer bijna mei. Ik heb zoveel zin in deze maand. Jullie vragen jullie vast af waarom.

Als eerst, ik verjaar in deze maand. Om precies te zijn op 18 mei. Maar toch wel iets waar ik al zo lang naar uitkijk is. Shawn Mendes!! Yaaass!! Ik ga 27 mei naar zijn optreden, hier komt waarschijnlijk ook een artikel over online. Ik ga ook super veel filmen dus hou mijn Instagram in de gaten: _lunaswonderland_

Het optreden was normaal op 25 mei. Maar omdat Trump komt, -jammer genoeg- gaat het niet door omdat er dan te veel verkeer in Brussel zou zijn.

Nog even over Instagram. Ik heb ondertussen al 925 volgers!! Omgg ik ben jullie hier zo dankbaar voor. Ik had jullie verteld dat ik een winactie zou doen omdat mijn blog een jaar bestaat. Ik heb daar eens over nagedacht. Ik ga het doen als ik: 1K volgers heb op Instagram en 100 volgers op mijn blog. Dus wil je dat er een winactie komt, laat je vrienden me dan zeker volgen op Instagram: _lunaswonderland_ en mijn blog volgen. Ik heb er op mijn blog al 95, dus hier nog 5. Het zou ook handig zijn als jullie ook laten weten wat jullie zouden willen. Bijvoorbeeld een leuk ketting leuke lifestyle spulletjes. Dus laat maar achter in de reacties.

Ik denk dat jullie wel denken. “ Huh Luna een artikel op maandag? ‘’ Kan ik begrijpen; maar ik wilde dit zo snel mogelijk nog doen. Ik heb ook niet zo veel te doen. Omdat ik de rest van de week geen les heb.

Hopelijk vonden jullie het leuk, tot woensdag!

Xxx Luna

7 gedachten over “Even een update”

  1. Woww heelde week geen les, je hebt écht geluk daarmee ? nou ja ik heb morgen excursie en ik heb vrijdag ook maar een halve dag les, maar toch ben ik wel een beetje jaloers ?? Ik ga je nu al een gelukkige verjaardag wensen, want anders is de kans groot dat ik het vergeet. Heeel erg veel plezier bij Shawn Mendes ik ben echt jaloers op je dat je kunt gaan ? X Lore

  2. Wow, dat zijn al super veel volgers! Super goed 😀 Misschien kun je iets geven wat je zelf al hebt en heel leuk vindt. Dan koop je er een tweede van en is het een super leuk en persoonlijk cadeautje! Sowieso is iets als een kettinkje altijd leuk. Fijn trouwens dat je de hele week geen les hebt en lekker de tijd hebt voor dit soort dingen! Ik heb hetzelfde, maar over drie weken beginnen mijn examens, dus dat is alles waar ik nu mee bezig ben :’) Xxx

Geef een antwoord