Interview Rosalie

Hey lieve lezers

Ik heb vandaag weer is een interview voor jullie. Dat is vandaag met Rosalie. Ze heeft een YouTube kanaal, en is heel erg lief. Ik had gevraagd of ik haar mocht interviewen, en dat wilden ze. Dus laten we beginnen.

Stel jezelf even voor in het kort:

Ik ben Rosalie (13jaar)van het kanaal ROSALIE. Ik maak  video’s op YouTube (4,2k). Dit doe ik voor mijn plezier en als hobby. Voor de rest zit ik op hockey en ben ik veel met make-up bezig. Ik maak hier ook video’s over en dat vind ik erg leuk.

Hoe heet je kanaal?

Mijn kanaal heet R O S A L I E

Over wat maak je flmpjes?

Ik maak vooral video’s over wat ik zelf leuk vind zoals beauty fashion. Maar ook Q&A en challenges vind ik echt heel erg leuk

Hoe ben je op het idee gekomen om een YouTube kanaal te straten?

Ik keek 3 jaar geleden samen met mijn vriendin Eliza die ook een kanaal heeft namelijk LifeWithEliza. Ik zag daar Teske De Schepper, Darcy Lazar en Beautygloss. En dat vonden we erg leuk om te zien. Dat leek ons ook echt een heel leuk idee en zo begon het.

Hoe ben je op YouTube naam gekomen?

Ik begon met beauylove maar later heb ik gewoon mijn eigen naam gedaan namelijk ROSALIE. Veel mensen deden het en ik vond het wel wat hebben Xx

Wat vind je zo leuk aan YouTube?

Het maken van filmpje bewerken en het praten met volgers. Dit blijf ik echt bijzonder vinden mensen die je dan kijken en het echt leuk vinden echt te leuk.

Welke YouTubers vind jij super leuk?

Ik vind boos heel leuk gewoon grappig. En joshV voor haar vlogs echt te leuk. Ik wissel wel heel snel met leuke youtubers maar nu denk ik deze mensen

Wat betekent YouTube voor jou?

Best veel ik haal echt mijn plezier eruit. Ik kan helemaal mezelf zijn en ik heb zelfs een van mijn beste vriendinnen ontmoet daar heel mijn YouTube sqaud.

Wat wil je nog bereiken met je kanaan?

Heel graag actieve volgers ik vind het gewoon zo leuk dat contact en misschien samenwerkingen met grote bedrijven. Misschien in de toekomst hoop ik !

Wat heb je al bereikt met YouTube en had je totaal niet verwacht?

Veel samenwerkingen en fanaccounts en mijn YouTube sqaud

Welke tip geef je me aan mensen die ook een YouTube kanaal willen starten?

Wees vooral jezelf en doe wat je leuk vind hier haal ik heel plezier vandaan❤

Zo dat was het interview met Rosalie. Ik wil Rosalie heel erg hard bedanken dat ze het wilden doen. Vergeet haar niet te volgen op social media. De linkjes staan hieronder.

Instagram: xrxoaslie

Snapchat: xrxosalie

Twitter: xrxosalie 

 

Liefs Luna xxx

2 gedachten over “Interview Rosalie”

Geef een antwoord