Stel je voor dat je voor altijd jong bent

Hey iedereen!

Ik heb weer een stel je voor dat voor jullie ik had bij mijn vorige gevraagd of jullie nog ideeën hadden, en ik vraag dat nu weer dus heb je een idee laat het achter in de reacties. Vandaag heb ik ook een idee van jullie. Dus laten we beginnen.

Stel je voor dat je voor altijd jong bent.

Wauw, ik zou dit eerlijk gezegd heel raar vinden denk ik. Als je voor altijd jong bent denk ik wel dat je alles gezien hebt. Ik zou eerlijk ooit wel oud willen worden. Als het gaat om een totaal plaatje wil ik oud worden. Maar als het gaat hoe je er uit ziet, weet ik het eigenlijk niet. Want je uiterlijk moet je zelf aan werken om het mooi te houden. Ik zou het vooral raar vinden.

Zo dat was mijn mening, wat is die van jullie? Laat het achter in de reacties. Nog een idee, laat dat dan ook achter in de reacties. Nog een fijne woensdag, tot zaterdag!

Liefs Luna xx

2 gedachten over “Stel je voor dat je voor altijd jong bent”

Geef een antwoord