Stel je voor dat je beroemd was

Hey hey

Ik heb vandaag ook voor jullie mijn eerste artikel op woensdag. We gaan beginnen met een stel je voor dat. Heb jij ook leuke ideeën voor een stel je voor dat, laat het me dan zeker weten in de reacties.

Stel je voor dat je beroemd was…

Wauw ik kan het me nauwelijks voorstellen. Als ik beroemd zou zijn zou ik het willen met mijn blog. ( Later ook met YouTube). Ik zou het wel cool vinden, als mensen je herkennen. Het nadeel ervan is dat er snel roddels kunnen komen. Wat wel heel cool is, dat je naar events kunt gaan over de hele wereld. Vervolgens erover schrijven. Dat lijkt me zo super cool. Ik hoop ook gewoon om een goede blogger te worden. Ja, ik zou het wel zien zitten zo beroemd worden denk ik.

Zo dat was mijn antwoord op deze stel je voor dat. Ik vraag me wel af wat jullie antwoord is. dus laat het zeker achter in de reacties. Heb jij nog een leuke stel je voor dat? Laat het me dan weten, in de reacties.

Nog een fijne vakantie en tot zaterdag!

Liefs Luna

xoxo 

5 gedachten over “Stel je voor dat je beroemd was”

  1. Ik denk dat ik redelijk verlegen ben als er mensen in het echt naar me toe komen.. maar dat went waarschijnlijk wel. Ik hoop ook wel eens dat ik ‘beroemd’ word met men blog, maar dat zal wel nog even duren denk ik. Leuk artikel! X Lorz

Geef een antwoord