Blogschema update

Hey hey!

Ik had jullie verteld dat ik alles even ging uitleggen over mijn blogschema.

Nu ziet het er zo uit:

Werkdagen: geen artikel

Zaterdag om 11 uur

Zondag om 3 uur

Dit gaat veranderen ik ga jullie uitleggen waarom en wat. Ik moet elke zaterdag een artikel plaatsen om 11 uur. Dat is voor mij redelijk vroeg, dus heb ik soms tijd te kort. Ik plan ook wel is een artikel in maar soms heb ik dat ook niet. Zondag is niet zo een groot probleem want dan heb ik meestal wel veel tijd. Laten we kijken naar het nieuw schema.

Maandag en dinsdag: geen artikel

Woensdag: artikel rond 16u

Donderdag en vrijdag: geen artikel

Zaterdag: artikel om 16u

Zondag: artikel om 15u

Jullie zijn dat zondag het uur blijf. Zaterdag heb ik veranderen naar 4 uur. Zo heb ik genoeg tijd om nog iets te schrijven. Jullie denken waarom een artikel door de week. Ik doe dit dat ik zodat jullie na het leren of wat dan ook kunnen ontsnappen. Ik ben ook aan het denken om op woensdag een vaste reeks te doen. Zoals stel je voor dat. Dat ik dan om de week op woensdag een stel je voor dat doe.

Zo nu hebben jullie een overzicht van mijn blogschema. Hopelijk vinden jullie het ook goed.

Nog een fijn weekend!

Liefs Luna

xoxo

 

5 gedachten over “Blogschema update”

  1. Ik kijk al uit naar de artikels! Tof dat er een derde artikel komt in de week! Het idee van een vaste serie is erg leuk. Het is goed dat je aan jezelf denkt qua artikels en hun tijdstip! Ik hoop dat je het kunt volhouden ook in combinatie met school enzo. Ik heb er het volste vertrouwen in. X Lore

Geef een antwoord