Even een korte uitleg

Hey hey!

Ik heb het gevoel dat dit al weer een tijdje gelden is. Ik wil even sorry zeggen daarvoor. Ik merk dat ik mijn blog een tijd links heb laten liggen. Ik merkte dat ik vaak zei dat ik het later wel zou doen. Ondertussen moet ik al zes interviews schrijven en nog vele andere artikels. Ik wil jullie zeggen dat ik het de laatste tijd druk heb. Ik ben even niet meer bezig geweest met mijn blog. Daar heb ik natuurlijk heel veel spijt van. Ik ga dan ook proberen om heel veel artikels nog te schrijven deze vakantie dat ik er weer tegenaan kan na de vakantie.

Ik ga ook heel eerlijk met jullie zijn. Ik heb vrijdag voor de vakantie mijn rapport gekregen van mijn examens en ik voelde me er al niet zo goed bij. Toen ik mijn rapport kreeg was ik in de eerst instantie even in shock. Ik wist niet wat me overkwam. Ik zag daar twee rode cijfers staan. Dat betekent natuurlijk niet veel goeds. Wat ik jullie dus willen zeggen is, dat ik voor mijn examens twee buizen had. Ik baalde hier enorm van en ik wist niet wat te doen. Ik had die dag in niks nog zin. Ik wilde gewoon naar huis gaan. Want ik voelde me er niet goed bij. Ik weet ook wat de reden hiervan is, ik had het al zien aankomen. Want na elk examen voelde ik me er niet goed bij. Ik had ook niet zo goed geleerd deze keer. Daarom heb ik wat besloten.

Ik heb besloten dat als ik me heel goed moet concentreren op iets bijvoorbeeld op school dat ik mijn blog even laat liggen. Ik wil natuurlijk geen slechte punten halen en dan niet meer mogen bloggen. Dus vanaf nu ga ik het ook iets anders aanpakken. Er komt binnenkort (morgen) een uitleg online over mijn blogschema. Ik ga sommige dingen wat anders aanpakken. Ik ga ook even geen interviews meer doen. Want ik heb er momenteel genoeg. Jullie mogen natuurlijk blijven sturen hierover, maar ik ga er momenteel niks mee doen.

Ik ga hier afronden, dus ik kan jullie zeggen sorry voor dit heel saaie artikel misschien. Maar nu weten jullie even hoe het zit.

Bekijk mijn blog zeker voor als je wilt weten hoe mijn blogschema eruit gaat zien.

Veel liefs Luna en tot morgen!

xxx

2 gedachten over “Even een korte uitleg”

  1. Oh Luna toch, het is niet leuk dat je twee buizen hebt eh.. Het is dan ook heel normaal dat je je daar slecht bij voelt! Ik had ook niet de beste punten voor wiskunde en ik voel me daar ook niet goed bij. Ik heb echt veel liever dat je veel voor school doet zodat je kunt blijven bloggen! Je kunt het en ik kijk al uit naar hoe je blogschema zal zijn. Als je ergens uitleg over nodig hebt mag je me altijd sturen! XXX Lore

Geef een antwoord