1 jaar

Hey lieve lieve volgers

21 maart was een heel speciale dag. Want mijn blog bestond 1 jaar! Dit was natuurlijk niet iets wat ik kon laten passeren. Ik heb dan ook op school getrakteerd, aan mijn klas en aan een ander klas.

Ik wil jullie ook enorm bedanken. Voor mij te volgen en dat jullie mijn artikels willen lezen, dat is iets heel bijzonder voor mij. Ik kan het nog steeds niet geloven dat mijn blog al een jaar bestaat. Ik wil dan ook iets doen. Ik ga waarschijnlijk een winactie doen of iets anders. Maar ik moet iets doen om jullie te bedanken. Ik wil jullie ook bedanken om me te volgen op Instagram. Want ik heb hier al de 800 volgers! Dit vind ik ook ontzettend cool, ik hoop om de 1K te halen op Instagram, maar dat gaat de goede kant op. Op mijn blog heb ik er onder tussen 92, dit is natuurlijk ook super cool. Ik zou heel graag de 100 volgers halen natuurlijk.

Maar ik wil jullie nog eens bedanken om mij te volgen en om mijn berichten te lezen.  Ik heb in mijn jaar dat ik blog 3496 weergaven gehad en 1115 bezoekers in 2016. Dit is zo veel ik kijk er niet heel vaak naar maar als ik het toch is doe. Verschiet ik iedere keer weer.

Ik ben dan ook wel trots op mezelf. Ik heb hier hard aan gewerkt om dit te bereiken wat ik tot nu toe al bereikt heb. Ik wil ook mijn vrienden en familie bedanken. Voor wat zij betekend hebben. Ik had er eerst schrik voor, om te zeggen dat ik een blog had. Maar ik ben heel blij dat ze het wel cool vonden.

Dus lieve lieve volgers, vrienden en familie dankjewel voor al de steun en aanmoediging dat ik van jullie gekregen heb. Ik wil ook Pucca nog een gelukkige verjaardag wensen, want deze lieve poes was ook 21 maart jarig.

Ik ga hier afronden, ik wil jullie nogmaals bedanken. Jullie kunnen zeker nog iets verwachten op mijn blog, zoals een winactie bijvoorbeeld.  

Veel liefs Luna

8 gedachten over “1 jaar”

  1. Nog heel erg gefeliciteerd! Ik zag het op Instagram, maar was je totaal vergeten te feliciteren.. In een jaar heb je echt al een heel leuke en mooie blog weten te creëren♥ Ik zal je zeker blijven volgen 🙂 Xxx

  2. Gefeliciteerd! Mijn blog was 22 maart jarig. Alleen kom ik er niet toe om een artikel online te krijgen. Ik heb net een nieuw instagram account aangemaakt voor men blog. (@Lore.lnsn) Daar heb ik uiteraard nog maar heel weinig volgers op. Hoe jij zo rap groot bent geworden verbaasd mij een beetje, want mij lukt het niet zo goed.. Maar ik wil jou bedanken om zo’n leuke blog te hebben! Je mag trots zijn op jezelf! Liefs Lore

    1. dankjewel! wat leuk maar jammer dat je nog geen artikel hebt kunnen schrijven. ik zal je ook zeker volgen op Instagram, ik kan je misschien een shoutout geven op mijn verhaal. super dankjewel! maar ook jij bedankt om mij te volgen! en ben ik ook xx

Geef een antwoord