Review | NYX Madeleines And Macaroons

Hey!

Ik heb vandaag voor jullie mijn review van het NYX palette dat ik in Gent gekocht heb. Ik heb het al een tijdje liggen, en ik moest er wel een review van maken. Want het is zo een mooi palette. Laten we beginnen.

Het product

Het product is van NYX in Gent. Genaamd: Love In Paris.

Het heet  Madeleines And Macaroons nummer 02.  Het koste € 12.50

Ik vind dit wel een degelijke prijs voor wat het is en kwaliteit.

Verpakking

Ik vind de verpakking heel erg leuk. Vanboven zie je NYX staan en daaronder staat in een mooi lettertype: Love In Paris

Je ziet de kleuren goed, en om het open te maken zie je een strikje zitten langs de zijkant. Super schattig!

Kleuren & pigment

Ik vind de kleuren echt heel erg mooi. Je hebt zowel lichte kleuren als donkere kleuren. Je hebt één heel erg donkere die zie als tweede. De pigmenten ben ik ook echt over te spreken. Je ziet ze heel erg goed. Sommige wat minder, zoals de eerste op het palette. De rest van de kleuren kan ik niks over zeggen.

 

Structuur

Met de structuur bedoel ik of het creamy is of eerdere poederig. Dit palette vind ik persoonlijk gemengd. De donkere kleuren zijn meer creamy en de lichte kleuren poederig. Maar ik kan er zeker mee overweg.

Yay or Nay?

Een absolute yay! Het is een heel erg  mooi palette en ziet er leuk uit. Vrijwel alle kleuren zijn goed gepigmenteerd. Op eentje na, de rest is top. De structuur is ook goed. Ik vind de prijs het wel waard. Het zijn in totaal negen kleuren en een applicator. Dus ik zou zeggen dat ik je dit echt aanraad.

Dat was mijn review van de Madeleines And Macaroons palette. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en het misschien wel op jullie lijstje kunnen zetten.

Liefs Luna xx

 

Geef een antwoord