Wishlist #2

Hey iedereen!

Het is bijna een jaar geleden dat ik een wishlist heb gemaakt. Maar hier heb ik er weer één voor jullie. Het zijn niet super veel (één gadget) maar oké, dat maakt niet uit. Alsjeblieft niet oordelen, over de prijs. Ik leg hierbij ook uit wat als.

Macbook Air ( €1099,00 )

Ik wil al een tijdje een Macbook hebben. Er zijn heel veel redenen waarom. Het is gewoon veel sneller, ik kan het synkroniseren met mijn IPhone. Zo zijn er nog meer, ik weet dat dit een hele investering is. Als ik het koop of krijg, zorg ik er ook heel erg goed voor. Want ik kan heel erg goed met materiaal omgaan, vind ik zelf. De prijs hangt af van hoeveel geheugen. ik zal waarschijnlijk moeten kiezen voor 128 GB opslag gaan.  

Dit is eigenlijk het al. Ik heb momenteel niet echt dingen nog op mijn wishlist staan. Dit is dan ook een heel duur. Als ik een Macbook heb laat ik het jullie weten, en jullie zullen er zeker een artikel over krijgen dan. Ik hoop dat jullie het als nog leuk vonden.

Heb jij een Apple item(s)? Zo ja wat en wat vind je er van? Laat het weten in de reacties.

Liefs Luna xxx

1 gedachte over “Wishlist #2”

  1. Ik zelf heb geen apple items thuis, mijn ouders zijn pro androit.. dus Apple komt hier niet rap in huis. De laatste zondag van de krokusvakantie kocht ik een nieuwe spiegelreflex! Hier ben ik ontzettend blij mee! Je moet denken, het is een grote uitgave, maar je hebt er nog erg lang plezier van! Leuk dat je nu voor iets kan sparen. Want het uitkijken alleen al is erg leuk!
    Xxx Lore

Geef een antwoord