Interview Larissa & Tara

Hallo iedereen!

Vandaag heb ik een interview voor jullie met Tara en Larissa van Endless Weekend. Ze hebben een YouTube kanaal en blog, en dat heet Endless Weekend. Het zijn twee zussen Larissa en Tara. Ze schrijven over: fashion, beauty, gadgets, diy en nog meer. Hun naam staat voor een eindeloos weekend. Heel erg leuk gekozen vind ik zelf. Ze hebben samen met hun zus Serena ook nog een blog, en die heet Travellab.

Laten we nu over gaan naar het interview

Wat vinden jullie zo leuk aan bloggen? 

We vinden het super leuk om mensen te inspireren, op te vrolijken en even wat ontspanning aan te bieden. Vandaar ook dat we onze site Endless Weekend hebben genoemd. In het weekend draait alles om de ontspanning en onze blog is een stukje op internet waar je dat kunt vinden.

Welke blogs vinden jullie super leuk?

Wij kijken dagelijks op de blog van onze zus Serena, van Beautylab.nl

Welke YouTubers vinden jullie super leuk?

Wij zijn helemaal dol op Serena natuurlijk, daarnaast vinden we MeisjeDjamila en HeyClaire helemaal te gek!

Wat betekend bloggen voor jullie?

Bloggen is onze allergrootste hobby en tevens onze fulltime job, dus voor ons geldt: blogger = life.

Wat betekend YouTube voor jullie?

YouTube is echt een vak apart, je moet hier veel meer entertainen en op een andere manier te werk gaan. Ook voor YouTube geldt, dat het onze hobby is en fulltime job. Een belangrijk onderdeel uit ons leven.

Wat willen jullie nog bereiken met je blog en met YouTube?

Wij zouden heel graag de 100K willen aantikken op YouTube!

Wat hebben jullie al bereikt met jullie bloggen en had je niet verwacht?

Eigenlijk letterlijk alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt en bereikt, hadden we nooit verwacht. We zijn gaan bloggen en YouTuben als hobby en puur voor onszelf. We dachten dat niemand het zou lezen, laat staan video’s bekijken. We doen dit nu fulltime en we verdienen er een goede boterham mee, dat was totaal onverwacht.

En met jullie YouTube kanaal?

We zijn een stuk spontaner geworden door YouTube en we hebben er een hoop nieuwe vrienden bij gemaakt. Het is super leuk om andere jongeren te ontmoeten met dezelfde passie en drive.

Welke tip geven jullie mee aan mensen die ook een blog of een een YouTube kanaal willen beginnen?

Gewoon beginnen en blijven doorzetten. Je moet niet teveel kijken naar cijfertjes en ook niet te ongeduldig zijn. Als je het alleen doet voor de cijfers of voor het geld, houd je het minder lang vol dan wanneer je het doet uit interesse met enorm veel passie en liefde.

Zo dat was het interview met Tara en Larissa. Ik wil hub beide bedanken dat ik ze mocht interviewen. Ze zijn super tof dus bekijk zeker hun YouTube kanaal en blog.

Instagram: Endless Weekend

Instagram: Tara

Instagram: Larissa 

Instagram: Travellab 

 

Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden.

Tot de volgende keer

Xoxo Luna

2 gedachten over “Interview Larissa & Tara”

Geef een antwoord