Wil elke social media op Snapchat lijken?

Hallo!

Ik heb vandaag een artikel over social media. Willen jullie weten over wat ik het ga hebben? Lees dan maar mee!

Ik merk dat heel wat social media’s op snapchat willen lijken. Het begon met Instagram en hun Instastory. Hier heb ik ook een artikel over geschreven. Een tijdje geleden heeft WhatsApp ook een update gedaan. Eerst had je gewoon een status, maar nu heb je een verhaal zoals op snapchat.  Ik ben er geen voorstander van, ik vind een gewoon status veel leuker.

Dit is nu al de tweede app die iets in de aard van snapchat heeft ingevoerd. Ik weet niet wat jullie vinden maar ik vind en ik denk dat Snapchat heel populair is.

Waarom zouden anders al twee social media platformen iets doen wat lijkt op Snapchat. Het kan wel een concurrentie worden voor Snapchat natuurlijk.

Wat vinden jullie leuker? Snapchat – Instagram – WhatsApp

Zet maar in de reacties! Ik kies voor Snapchat, ik zit er tegenwoordig veel vaker op dan eerst.

Wat vinden jullie van dit allemaal? Ik vind het maar belachelijk dat elke app op Snapchat lijken. Elke app heeft zo zijn plus en minpunten. Maar het is nu zo en we kunnen het niet veranderen, wel spijtig. Laten jullie zeker ook in de reacties weten wat jullie er van vinden.

( Artikel: Instagram VS Snapchat )

Liefs Luna xoxo

{ Volg me ook even op Instagram: _lunaswonderland_

 

 

( Klik hier voor de bron van de foto)

4 gedachten over “Wil elke social media op Snapchat lijken?”

  1. Hoi! Ik ben dan weer een voorstander van Whatsapp. Maar ik vind een gewoon status ook veel leuker! Snapchat gaat heel traag bij mij en instagram, ja instagram blijft instagram, daar heb ik eigenlijk niks over te zeggen!

Geef een antwoord