Interview Yaëlle

Hey iedereen!

 

Vandaag heb ik weer een interview voor jullie. En dat is met Yaëlle, ze heeft een super leuke blog. Ik heb haar gevraagd of ik haar wat vragen mocht stellen, en dat mocht. Dus laten we beginnen.  

Stel je even in het kort voor:

Ik ben Yaëlle Goethals en ben 20 jaar. Ik kom uit Brugge en zit nu in mijn laatste jaar Toerisme-en recreatiemanagement in Vives Brugge. Ik heb voor toerisme gekozen, omdat reizen en het ontdekken van andere culturen één van mijn passies zijn, maar mijn allergrootste passie is mode! Sinds juni 2016 ben ik begonnen met mijn eigen blog en nu is dit een onderdeel geworden van mijn leven en daar ben ik zeer blij om! 

Hoe heet je blog?

Mijn blog heet: Yaëlle_gt, fashion my attitude. 

Over wat schrijf je?

Ik schrijf voornamelijk over mode, maar ook over mijn reizen en over trendy hotspots. 

Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?

Ik vond het al altijd leuk om foto’s te plaatsen op instagram en op die manier kon ik ook mijn passie delen met anderen. Daarna begon ik ook mee te doen aan Shoutouts en zo kwam ik meer en meer in contact met de bloggerwereld. Ik ben dan mijn eigen blog begonnen. 

Hoe ben je op je blognaam gekomen?

Eigenlijk is mijn blognaam gewoon een toeval. Ik tekende wat logo’s uit en yaelle_gt zag er ook mooier uit in mijn logo. 

Welke blogs vind je super leuk?

Zelf kijk ik enorm op naar Annabel Pesant. Haar stijl is gewoon helemaal waar ik van hou! Ook de blog van Emma Gelaude vind ik super! 

Wat betekend bloggen voor jouw?

Bloggen is voor mij mijn ding doen en doen waar ik mezelf goed bij voel! Wat de anderen ook zeggen of denken gewoon mijn stijl blijven behouden! 

Wat wil je nog bereiken met je bloggen?

Ik wil natuurlijk nog verder groeien hierin. Maar ik wil ook nog meer leuke mensen ontmoeten door mijn blog. 

Wat heb je al bereikt met bloggen en had je niet verwacht?

Ik had nooit verwacht dat het allemaal zo snel ging gaan. Ik dacht ik zal gewoon proberen en zien wat er van komt, maar ik had nooit durven dromen dat ik al zo ver zou staan waar ik nu sta! En dat mensen echt naar mij toe zouden stappen en zouden zeggen: “ik volg je al zo lang en hou echt van je stijl”. Dit is echt gewoon te zot voor woorden. 

 

Welke tip geef je mee an mensen die ook een blog willen beginnen?

Zoals ik al eerder zei: gewoon je ding doen! 

Dat was het interview met Yaëlle. Ik vond het heel leuk dat je het wilden doen. Dus nog is bedankt dat je het wilde doen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Tot de volgende keer

Liefs Luna xxx

 

 

 

 

Geef een antwoord