Een babbeltje

Hey hey

Eerst en vooral sorry dat ik zo weinig plaats. Maar ik ben een tijdje ziek geweest en moest ook heel veel inhalen voor school, en had het gewoon druk. Ik kan jullie vertellen dat ik in de krokusvakantie veel artikels ga schrijven. Zodat ik die kan inplannen.

Soms heb ik ook geen idee wat ik moet schrijven. Daarom doe ik ook veel interviews, maar ook omdat ik het leuk vind om te doen. Ik kan jullie vertellen dat jullie nog zeker drie reviews mogen verwachten. En nog een paar interviews.

Volgende maand is voor mij een heel speciale maand. Aangezien dat mijn blog in maart een jaar bestaat. Ik kan het niet geloven, dat het zo snel al gegaan is. Ik wil waarschijnlijk iets doen. Omdat het toch wel speciaal is, zo 1 jaar. Wat dat weet ik nog niet, maar daar kan ik nog goed over na denken.

Ik heb nog een vraagje voor jullie. Zijn er Instagrammers, YouTubers of bloggers die jullie leuk vinden en ik misschien kan interviewen. Laat het dan zeker achter in de reacties.  

Ik ga hier afsluiten, want ik moet nog veel in mijn boek lezen voor een boekbespreking.

Nog een fijne zondag! En alvast een

Happy Valentine xx

Liefs Luna xx

 

 

1 gedachte over “Een babbeltje”

Geef een antwoord