Review | Max&More oogschaduwpalet

Hallo iedereen!

Hier ben ik weer, ik heb vandaag voor jullie mijn derde Action review. Ik heb vandaag voor jullie een oogschaduw palet met 4 kleurtjes. Laten we beginnen.

Verpakking

De verpakking ziet er heel mooi uit. Het ziet er gewoonweg heel goed uit. Ik zag het liggen en de verpakking sprak me gelijk aan.

 Het product

Het is een mooi palletje met 4 kleuren. De nummer is 02 en de naam nude. De prijs is €0.89. Het is echt een koopje om het zo te zeggen.

De kleuren en pigment

De twee bovenste kleuren zijn redelijk licht. Op de swatch zie je heel goed dat deze kleuren niet veel pigment afgeven. De twee onderste wel. Het zijn ook donkere kleuren. Ze vormen samen wel een heel mooi geheel. De bovenste mochten voor mij iets beter gepigmenteerd zijn.

Aanrader

Het is een mooi palet. Daar kan ik niet over liegen. Het ziet er goed uit. De kleuren zijn ook heel erg mooi. Het is jammer dat de twee bovenste niet super zichtbaar zijn. Als je meer op je kwast doet zal je het wel zien. Ik kan wel zeggen dat het een aanrader is. De kleuren zijn mooi, de lichte kleuren zie je wel op je oogleden.

Zo dat was dan de derde review van een Action product. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Volgende week is de laatste review. Ik ga nog niet verklappen wat het is. Wil je de laatste review van een Action product zeker niet missen? Volg mijn blog dan via E-mail of via het platform wordpress.

Nog een fijn weekend

Luna xxx

Geef een antwoord