Review | Max&More beautyblender

Hi all!

Vandaag heb ik een review voor jullie. Ik ben een tijdje geleden naar de Action geweest, en daar heb ik een aantal spulletjes gekocht. En ik ga die voor jullie reviewen. Ik ga als eerste voor jullie mijn beautyblender reviewen. Ik kan al vertellen dat het allemaal goedkope producten zijn.

Wat is het eigenlijk?

Het is eigenlijk een sponsje dat je kan gebruiken voor je foundation of concealer aan te brengen. Het ziet er uit als een eivormige spons.

De prijs

De beautyblender koste 89 cent.

Verpakking

Het is een heel goedkoop product, dus je moet van de verpakking niet veel verwachten. Op zich is het goed voor een goedkopen verpakking.

Gebruik

Het is goed om in gebruik te nemen. Je moet het eerst nat maken voordat je het gebruikt. Dan word het een beetje groter. En dan kun je het nog een beetje beter aanbrengen.

Is het een aanrader?

Ja zeker! Het voelt zacht aan en je kan je concealer of BB cream,… goed aanbrengen. Ik vind het een echte aanrader, als je niet meteen een heel dure wilt kopen, is deze dupe van Max&More heel fijn. Dit is ook mijn eerste beautyblender. En wist ook niet zo goed hoe en wat. Maar als je opzoekt gaat het vlot.

Zo dat was mijn review van de beautyblender. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Ik zou zeggen hou mijn blog in de gaten, voor de reviews van de andere producten van de Action.

Liefs Luna xoxo

4 gedachten over “Review | Max&More beautyblender”

Geef een antwoord