Dat was 2016

Hey hey

 

Ik weet dat ik gezegd had dat ik in de vakantie veel zou plaatsen. Maar ik had nog andere dingen te doen. Maar alsnog wil ik even een artikel over 2016. Ik ben redelijk laat, dat weet ik. Maar laten we is beginnen met het artikel.

21 maart

Ik ben in 2016 mijn blog gestart op 21 maart. Toen stond mijn blog officieel online. Ik vond het heel spannend want vanaf dat moment kon iedereen het zien.  

Lees hier eerste artikel

1 september

Ik ben op 1 september gestart in het middelbaar. Dat was weer een heel spannend moment. Omdat alles nieuw was voor mij. Maar nu ben ik het allemaal gewoon, en heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. En daar ben ik heel blij mee.

30 april

Op 30 april heb ik mijn eerste interview online gezet. En dat was met Yentl Keuppens van Just Yentl. Dat vond ik zo cool, dat ik een bekende Belgische blogster mocht interviewen.

Lees: hier het interview  

4 november

4 november was een super coole dag. Want op die dag heb ik de 70 volgers gehaald. Dat was voor mij een super moment. Dus dankjewel daarvoor, ik ben ontzettend blij dat jullie mijn blog volgen. xoxo

Mijn statistiek van 2016

Ik keek er regelmatig naar. Niet dat het daarom draait, maar af en toe keek ik wel eens. Ik keek er onlangs nog naar, en als ik dat zie, kan ik wel trots zijn op mezelf. Wat ik in de periode allemaal voor elkaar heb gekregen?

Weergaven: 3496

Bezoekers: 1115

Likes/waarderingen: 538

Reacties: 238

Landen: In 26 verschillende landen. Ik ga ze niet per land afgaan hoeveel weergave.

Mijn populairste bericht/pagina: Back to school shoplog / Home pagina

Mijn volgers

Lieve lieve volgers,

ik ben zo blij dat jullie allemaal mijn blog willen volgen. En mijn berichten lezen. Ik kan het nog steeds niet vatten dat dit allemaal echt is. Ik heb in 2016 zo veel nieuwe mensen leren kennen, ook bij mij in de buurt. Ik heb ook dingen gedaan die ik eerst niet zou durven. En dat allemaal dankzij jullie omdat jullie mijn blog willen volgen, en omdat jullie er altijd zijn. Ook mijn mede bloggers dankjewel dat ik jullie mocht interviewen en vragen kon stellen als ik iets niet wist.  Dus dankjewel daar voor! En dat vind ik echt geweldig. Bloggen is een deel van mijn leven geworden, ik hoop dat ik nog heel lang voor jullie mag en kan schrijven.

Dus lieve volgers vanaf nu zijn jullie voor mij geen volgers meer, jullie zijn zijn vrienden geworden. Dus dankjewel aan iedereen voor 2016!

Liefs Luna xoxo 

 

2 gedachten over “Dat was 2016”

Geef een antwoord