Examens + Tips

Hello!

Ik ben vandaag redelijk laat. Dat komt omdat ik bezig ben met studeren voor de examens. Ik begin op 14 december.

Mijn examens:

Woe: Latijn

Do: Frans

Vrij: Engels

Ma: Nederlands

Dinsdag: wiskunde

Dit is mijn examen rooster. Dit betekend ook dat er volgenden week geen artikel online komt. Maar na de examens zal ik posten. Ik ga in de kerstvakantie naar Gent. Hier komen ook zeker artikels over online. Shoplogs ,hotspots en nog meer dingen. Ik kijk er nu al naar uit. Het lijkt me ook leuk als ik een artikel plaats wat ik voor kerstmis heb gekregen. Lijkt dit jullie wat? Laat het weten in de reacties.

Morgen heb ik mijn allerlaatste volledig dag. Vanaf dinsdag heb ik een halve dag omdat woensdag mijn examens beginnen.

Luna’s examens tips:

* Neem pauzes: Het is belangrijk dat je pauzes neemt. Als je te lang aan 1 stuk leert, slaan je hersenen die info nier meer op. Dus neem pauzes.

* Maak samenvattingen: Ik doe Latijn moet ook soms teksten leren. Vat het samen op een blad en zet de belangrijke woorden in een andere kleur dan kun je dag zelf  alles nog eens goed doornemen.

* Eten en drinken: Ik bedoel niet met te eten dat je super veel snoep moet eten. Maar je kan ook is een stukje fruit eten. Als drinken kun je alles eigenlijk vrijwel nemen, maar ook niet te veel suikers. Ik drink veel water en thee.

Zo dat zijn mijn 3 examen tips. Hopelijk kunnen jullie er wat mee.

Vandaag ben ik tijdens mij pauze naar de kerstmarkt geweest. Ik en mijn vriendin gingen opzoek naar een warme chocomelk. Na lang zoeken hebben we er eentje gevonden.

Gisteren heb ik gestudeerd en ben ik in de late namiddag naar de winterbar geweest voor Music For Life. Omdat daar mensen waren die ik kenden.

Zo ik ga hier eindigen. Ik heb wat gebrabelld over de examens en nog meer. Hopelijk vonden jullie het leuk.

Iedereen heel veel succes met de examens! Hou mijn insta story in de gaten voor mijn examen week.

Liefs Luna xoxo

Geef een antwoord