Interview met Iris

Hi all!

Ik heb weer is een interview voor jullie en vandaag is dat met Iris. Ik had haar gespot op Instagram en ging is kijken op haar blog. En haar blog is echt heel erg leuk. Iris zelf is ook heel erg lief. Dus ik had haar dan gevraagd of ik haar mocht interviewen. Dat zag ze zitten!

Dus laten we kijken naar haar antwoorden op de vragen die ik heb gesteld. 

 

Stel jezelf even voor in het kort:

 Ik ben Iris, een 17 jarige blogger en fotografie-liefhebber uit Nederland. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, onder andere met mode en interieur. Ik ben een perfectionist en geniet van de kleinste dingen in het leven. Daarnaast houd ik enorm van goed eten, reizen en nieuwe plekken ontdekken. Ook ben ik met mijn vier(!) katten toch best wel redelijk een kattenmens. 

 

Hoe heet je blog?

Mijn blog heet life’smadeofbeauty.

 

Over wat schrijf je? 

Eigenlijk over alles wat mij interesseert en bezighoudt. Veel mode, maar ook lifestyle en af en toe over dingen die verder mijn aandacht trekken, zoals design. In het verleden schreef ik met name over beauty en reviewde ik producten. Tegenwoordig ligt mijn interesse meer bij fotografie en probeer ik meer variatie aan te brengen in mijn artikels.  

 

Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen? 

Een vriendin van mij was er al eerder mee begonnen en ik vond het altijd heel tof en gedurfd. Ik was zelf nog totaal niet bekend in het blogwereldje en had er niet aan gedacht om er zelf een te starten. Schrijven was altijd wel iets waar ik van hield, maar ik had nog niet echt een manier gevonden om het te uiten. Toen begon ik ongeveer 4 jaar geleden met het kijken van YouTube video’s van diverse bloggers. Ook kwam ik op Instagram meiden tegen die ook een blog bijhielden. Van het een kwam eigenlijk het ander. Het leek me echt leuk om een eigen plekje op het internet te hebben, en daarmee ook andere mensen kunnen bereiken. 

 

Hoe ben je op je blognaam gekomen? 

Ik ben inmiddels al een aantal keer van blognaam veranderd, omdat ik redelijk snel uitgekeken raak op dingen en vaak niet zo snel tevreden ben, haha. Ik heb lang getwijfeld over een naam, maar vond uiteindelijk life’smadeofbeauty het beste bij mijn blog passen. Ik schreef vaak over beauty en lifestyle, vandaar dat die ook in de naam terugkomen.

 

Wat vind je zo leuk aan bloggen?  

Dat ik mij volledig kan uiten, maar ook dat ik mijn stijl kan delen met anderen. Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoe je je blog vormgeeft en waar je over schrijft. Dit creatieve proces blijf ik nog steeds erg leuk vinden. 

 

Welke blogs vind jij super leuk? 

Ik heb meerdere blogs die ik regelmatig lees, maar ik vind de prachtige foto’s van Laura (Lauresque) er altijd uitspringen, en Jiami blijft ook een van mijn favorieten. 

 

Wat betekent bloggen voor jou? 

Mezelf uiten. Daarmee is eigenlijk alles al gezegd. 

 

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Hmm, misschien nog een groter publiek. Het is altijd leuk als je meer mensen kan bereiken die dezelfde interesses delen. Bovendien zou ik het iets professioneler willen aanpakken en een eigen domeinnaam op willen zetten. We’ll see! 

 

Wat heb je al bereikt met je blog, en had je niet verwacht? 

Ik word altijd zo ontzettend blij van lieve reacties, ook van mijn directe omgeving. Ik vind het sowieso al een compliment dat mensen de tijd en moeite nemen om mijn stukjes te lezen of mijn blog te bezoeken. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel blogs op het internet te vinden, en het blijft daarom belangrijk om je te kunnen onderscheiden van anderen. Ook had ik niet durven dromen dat ik ooit samenwerkingen met hele toffe merken had mogen doen.

 

Welke tip geef je mee aan mensen die ook een blog willen beginnen?

Zoals ik al eerder zei, probeer jezelf te onderscheiden. Van jou is er maar één, en laat dit ook naar voren komen op je blog en in je content waar je voor kiest om te plaatsen. Het is hartstikke leuk, en doe het daarom in eerste instantie voor je plezier. Voor mij is het ook enkel een hobby en ik schrijf daarom alleen wanneer ik er zin in heb. Als je dat al volhoudt zal je er zeker altijd plezier van hebben. Proberen kan geen kwaad!

Ik wil Iris bedanken dat ik haar mocht interviewen. Bekijk ook zeker haar blog, haar social media links hier onder.

Blog: life’smadeofbeauty

Instagram: @lifesmadeofbeauty

Twitter: @irislarissa

YouTube: missirislarissa

Bloglovin: @lifesmadeofbeauty 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. En tot morgen!

Liefs Luna xoxo

Geef een antwoord