Interview Sharon

Heey,

Hier ben ik weer ik heb een nieuw interview voor jullie. En dat is met Sharon. Ze is heel lief, laten we is kijken naar haar antwoorden.

  • Hoe heet je blog? 

‘Crea Unique World’.

 

  • Over wat schrijf je? 

Ik schrijf graag over dingen die me interesseren. Onderwerpen waar ik vanuit mijn hart kan schrijven, schrijf ik het liefst.

 

  • Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen? 

Het begin allemaal als een schoolopdracht. We moesten voor ons eind project informatica een website maken. En ik vond het echt super leuk om te doen, dus besloot ik het verder te zetten en zelf een  blog te beginnen. Zo ben ik beetje bij beetje mijn blog begonnen. 

 

  • Hoe ben je op je blognaam gekomen? 

Ik wilde graag iets creatiefs en ook wel iets unieks, iets waar ik zeker van kon zijn dat niemand anders zou hebben. Uiteindelijk heb ik alles bij elkaar gekletst en kreeg ik zo ‘Crea Unique World’.

 

  • Wat vind je zo leuk aan bloggen?  

Het bedenken van de posts en het maken van de foto’s vind ik heel leuk.

 

  • Welke blogs vind jij super leuk? 

Ik lees graag andere mensen hun blog. Maar wekelijks moet ik toch wel eens een kijkje nemen op Jennie from the blog en Patricia Bright hun blog.

 

  • Wat betekend bloggen voor jouw? 

Voor mij is bloggen niet alleen schrijven over de dingen waar ik zo veel van hou en geïnteresseerd in ben. Bloggen is voor mij veel meer dan dat. Ik hou ervan om mensen verder te helpen en gewoon te inspireren. Er is niets zo leuk als dat gevoel dat je krijgt wanneer je iemand ziet die weer wat positiever door het leven kan gaan door jouw hulp.

 

 

  • Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik hoop heel veel nieuwe dingen te mogen doen met mijn blog en natuurlijk ook nog veel bij te leren.

  • Wat heb je al bereikt met je blog en had je niet verwacht? 

Al die lieve mails/ reacties van mijn lezers! Het zijn meestal mensen die ik niet ken en de tijd nemen om mijn eens een lief berichtje te sturen! Superleuk is dat.

 

  • Welke tip geef je mee aan mensen die ook een blog willen beginnen?

De tips die ik beginnende bloggers het liefst van al wil meegeven is, dat ze moeten doen wat ze graag doen en ze zich niet al te veel moeten richten op statistieken en dergelijke. Dit zijn dingen die je laten zien hoe je presteerde op die ene post. Was het niet zo best? Maakt niet uit, morgen is er nog een dag en misschien doet die het dan wel goed. Geef niet te snel op!

 

Zo dat was het interview. Dankjewel Sharon voor het interview. En neem zeker een kijkje op haar blog!

Liefs Luna xoxo

Geef een antwoord