Hello December

Hey hey!

Het is december! Dat betekent Kerstmis, Sinterklaas en het minste leuk examens. Tja dat hoort er ook bij. Ik ga zoals in het artikel van november, weer vertellen wat er in de vorige maand is gebeurd. En wat er gaat gebeuren. Zouden jullie het leuk vinden als ik dit iedere maand doe? Laat het me weten!

December betekent niet alleen Kerstmis en Sinterklaas maar ook  examens. Ik zelf heb 5 examens en begin op 14 december. Ik kan jullie al vertellen dat het weekend van 17-18 december geen artikel online komt. Het weekend van 10-11 december wel.

Nog even over november.

Ik ben in november ook naar de kapper geweest. Jullie zullen hoogst waarschijnlijk wel een foto gezien hebben op Instagram. Er is redelijk wat af, vind ik persoonlijk. November was niet heel veel bijzonder. 

Ik heb vandaag ook wat gekregen voor Sinterklaas.

 

 

 

De laatste foto is een kleine sneak peak voor morgen. Deze foto komt morgen op Instagram. Ik ga ook beginnen met een nieuwe feed zoals je kunt zien. Ik hoop dat het jullie bevalt.

 

Zo dat was dan het artikel. Ik weet dat het heel laat is. Maar dat komt omdat ik tot 11.00u heb geslapen. Dus sorry alvast. Morgen komt er zeker een artikel online. Ik kan jullie al vertellen dat het een interview gaat zijn.

 

Tot morgen

Liefs,

Luna xxx 

1 gedachte over “Hello December”

Geef een antwoord