Interview met Malou

Hello,

Ik heb voor jullie weer is een interview. En vandaag is dat met Malou van Blond blossom. Ze is een heel toffe blogster. En ik heb haar geinterviewd. Kijken jullie mee?

1. Stel jezelf even voor in het kort;

Ik ben Malou, ik kom uit Nederland en heb vorig jaar eindexamen VWO gedaan. Nu heb ik een tussenjaar. Ik houd heel erg van zingen (filmpjes staan op mijn Instagramaccount @blondeblossom.nl, schrijven, dansen en natuurlijk van mode en beauty.

2. Hoe heet je blog?

Mijn blog heet Blonde Blossom en de site is www.blondeblossom.nl

3. Over wat schrijf je?

Ik schrijf over mijn tussenjaar en alles wat ik leuk vind of me bezig houd, heel breed dus! Zo komen er vakanties of evenementen voorbij, maar ook mijn favorieten en shoplogs.

4. Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?

Ik houd dus heel erg van schrijven en ik wilde graag weten hoe mensen zouden reageren op wat ik schrijf. Aangezien ik nu in mijn tussenjaar alle tijd heb en ik mensen graag vertel over dit tussenjaar, dacht ik dat het leuk zou zijn een blog te maken!

5. Hoe ben je op je blognaam gekomen?

Eigenlijk was ik gewoon aan het nadenken over een leuke naam en toen was het het eerste dat ik bedacht. Blonde komt voort uit mijn haarkleur (natuurlijk) en Blossom betekent bloesem, en ik vond dat allebei heel leuk klinken en bij elkaar ook nog eens. Later bedacht ik dat bloesem ook nog heel filosofisch is: dit is de bloesem van mijn leven en van alle dingen die ik wil doen (normaal gesproken ben ik niet zo filosofisch).

6. Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Het leukste aan bloggen vind ik gewoon als een artikel er mooi uitziet en ik kan schrijven over iets dat ik echt leuk vind. En ik ben verslaafd aan statistieken kijken. Het is natuurlijk ook superleuk als je een leuke reactie krijgt op je blog!

7. Welke blogs vind jij super leuk?

Ses Lunettes, het blog van een meisje dat mij op school zat, die vind ik echt zo mooi (seslunettes.nl)! En die van Susan (suszie.nl) en ik vind die van jou ook echt heel leuk! En dan nog de grote als Disfordazzle (al is dat meer vlogs), Kenzas en Zoella.

8. Wat betekend bloggen voor jouw?

Ik doe het nog niet zo lang, maar het is wel echt een aanvulling in mijn leven. Ik vind het heel leuk om actief bezig te zijn met schrijven en bedenken wat ik ga schrijven. Het is wel echt iets waar ik blij van word, vooral als ik leuke reacties krijg.

9. Wat wil je nog bereiken met met je blog?

Ik zou het heel leuk vinden om samenwerkingen te krijgen met bedrijven of andere bloggers en natuurlijk heb ik gewoon cijfergoals. Zo wil ik nu heel graag 300 volgers op Instagram krijgen zodat ik een leuke winactie online kan zetten.

10. Wat heb je al bereikt met bloggen, en had je niet verwacht?

Vorige week zondag was ik als blogster op een markt in Amersfoort en daar mocht ik de promotie van de winkels doen. Dat is voor een blogger van drie weken heel wat! En ik heb ook al een paar leuke dingen gekregen sinds ik blog.

11. Wat geef je mee aan de mensen die ook een blog willen starten? 

Ik denk dat het heel belangrijk is dat je blog er mooi uitziet en dat je goed Nederlands (of een andere taal) gebruikt. Dat ziet er gewoon mooier en professioneler uit. En je moet niet opgeven als je niet meteen samenwerkingen krijgt of heel veel volgers hebt! Sommige blogs hebben binnen twee weken 1000 volgers, maar dat is zeldzaam en je kan beter gewoon genieten van alles dat je bereikt. En laat je blognaam achter op mijn blog, ik ben heel benieuwd.

Zo dat was dan het interview. Ik wil Malou bedank voor het interview.

Tot de volgende keer. 

Liefs Luna xx

2 gedachten over “Interview met Malou”

Geef een antwoord