Stel je voor dat je met dieren kon praten

Hi all!

Hier ben ik, een beetje later dan anders. Het is ook weekend voor mij hé. Ik heb nog is een stel je voor dat voor jullie. En deze keer is het: stel je voor dat je met dieren kon praten…

Dus laten we beginnen!

Stel je voor dat je met dier kon praten…

Ik zou dit super cool vinden. Je kunt gewoon met een hond een kat met elk dier praten. Hoe cool zou dat we niet zijn. Dan weet je is wat hij/zij er van vind. En dan zou je letterlijk alles tegen ze kunnen zeggen. Zelf hebben we thuis geen huisdieren. Het is wel een beetje jammer, maar ja. Welk huisdier heb jij, als je er één hebt?  Ik zou het gewoon weg mega cool vinden als je met dieren kon praten. 😉

Wat zou zouden jullie vinden? En ik heb nog een vraagje voor jullie. Hebben jullie nog leuke ideetjes voor mijn stel je voor dat.. laat ze dan zeker achter in de reacties. Als jullie nog ander leuk ideeën hebben voor artikels hoor ik het ook graag.

Dat was het dan, ik hoop dat jullie het leuk vonden. En maak nog er nog een fijne dag van!!

Liefs Luna xoxo

4 gedachten over “Stel je voor dat je met dieren kon praten”

  1. Ik heb een kat, een konijn en een paar vissen! Ik zou het super cool vinden mocht ik er mee kunnen praten!! Ik heb nog een ideetje: ‘stel je voor dat je een jongen was’. Xx

Geef een antwoord