Waarom plaats ik soms geen artikel?

Hey hey,

jullie denken vast -huh- op dinsdag een artikel. Ik ga nog is kort uitleggen hoe het komt dat er soms geen artikel is. Dus lees zeker even mee.

Ik zit nu in het middelbaar. Dus zal ik ook minder tijd hebben voor mijn blog. Ik doe ook Latijn, deze richting is ook heel veel studeren. Ook in het weekend. Daarom kan het is zijn dat er geen artikel is. Door school, als het niet door school is dan zal het wel om privé omstandigheden zijn. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk in te plannen. Dat lukt niet altijd.

Als er geen artikel is laat ik dit normaal wel weten op mijn Instagram storie. 

Het is half november, dus de examens beginnen er ook aan te komen. Dit zal ook oplopen dat ik minder kan plaatsen. Ik ga zoveel mogelijk proberen om er voor te zorgen dat ik artikels in plan voor die periode. Dit is maar 1 weekend, ik heb 5 examens. Ik heb er voor Nederlands, Frans, Engels, Latijn en wiskunde.

Maar dat jullie dit weten.

Ik vraag me af hoe het met jullie gaat op dit moment. Met mij gaat alles goed buiten de taken en toetsen voor school natuurlijk. Ik heb nog een vraagje voor jullie. Wat zouden jullie er van vinden, als ik op het einde van de maand een maand afsluiter maak. Dus met een samenvatting wat er die maand is gebeurd. Lijkt jullie dit wat? Laat het me dan zeker weten in de reacties!

Veel liefs en tot de volgende keer!  

xxx Luna 

 

1 gedachte over “Waarom plaats ik soms geen artikel?”

Geef een antwoord