Review|Matt Matt Matt lipgloss|02 Beauty Approved

Hey hey,

Ik heb vandaag eindelijk de review voor jullie van mijn Matt Matt Matt Lipgloss. Dus laten we is kijken wat ik er van vind.

Het product

Dit is een Matt Matt Matt Lipgloss van Essence. Nummer 02 Beauty Approved. Hij kost €2.39. 

Verpakking

Ik vind de verpakking niet slecht maar ook niet wauw. Je kunt er niet heel veel over zeggen vind ik. 

Kleur/pigment

 

De pigment is heel goed! Ik vind de kleur ook heel erg mooi. Niet opvallend maar je ziet wel dat je iets op je lippen hebt. Het is een mooi kleurtje en de pigment is dus ook heel erg goed vind ik.

Matt Matt Matt?

Hij droogt niet helemaal op zoals je denkt. Maar dat kan ook bijna niet het is tenslotte ook nog altijd een lipgloss. Maar ik vind het voor de rest wel goed.

Overige mening

Laten we het zo zeggen ik ben er tevreden over. Oké hij droogt niet volledig op zoals het eigenlijk zou moeten. Als jij veel drinkt en eet door de dag heen, zul je hem wel is opnieuw moeten aanbrengen. Dit kleurtje kan je dagelijks dragen, doordat de kleur niet te fel is.

Hoe staat die?

  

Aanrader?

Ik zou zeggen ja. Als je van dit soort kleurtjes houd is dit een echte aanrader. Ook als je graag een kleur wil dragen die niet te hard opvalt. Maar als jij liever een echte Matt lipstick wilt is dit geen aanrader. 

Zo dat was dan de review. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Als jullie nog tips hebben hoor ik het graag!

Liefs

Luna xxx 

 

 

 

12 gedachten over “Review|Matt Matt Matt lipgloss|02 Beauty Approved”

Geef een antwoord