Interview met Nikki

Hey hoi,

Ik heb nog is een interview voor jullie. Vandaag heb ik een interview met Nikki van livinglikekylie. Ik had gevraagd of ik haar mocht interviewen en dat leek haar wel leuk. Ik heb ook nieuwen vragen. Laten we maar beginnen. Lees je mee naar de antwoorden van Nikki?

1. Stel jezelf even voor in het kort:  

Ik heet Nikki en ik ben 15 jaar oud. Ik woon met mijn ouders en mijn drie superlieve huisdieren. Ik hou van alles dat met make-up, lijstjes, lezen, bakken en schrijven te maken heeft. 

2. Hoe heet je blog? 

Mijn blog heet livinglikekylie, en is te vinden op www.livinglikekylieblog.wordpress.com

3. Over wat schrijf je? 

Op mijn blog schrijf ik over beauty, lifestyle, tips, tutorials en ander geneuzel. Ik probeer ‘te leven zoals Kylie Jenner’, maar dan op een gemakkelijke en vooral goedkope manier. Ik zie haar als een groot beauty en fashion icoon, maar ik probeer mijn eigen spin aan haar producten te geven. (Om die natuurlijk te delen op mijn blog :))

4. Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen? 

Ik vind het heel leuk om te schrijven, over van alles en nog wat. Dus zocht ik een platform om mijn ‘schrijfnijd’ te delen 🙂

5. Hoe ben je op je blognaam gekomen? 

Mijn blognaam spreekt voor zich, leven zoals Kylie Jenner, en alles wat daarbij komt kijken.

6. Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Ik vind het super dat ik mijn ideeën kan delen met anderen, en kan schrijven over de dingen die ik leuk vind met een luisterend publiek. Ook vind ik het maken/programmeren van sites erg leuk, dus is bloggen écht iets voor mij. 

7. Welke blogs vind jij super leuk? 

Ik vind blogs met tips en tricks erg leuk, maar ook blogs met fotografie en lifestyle. Van alles wat dus. Voorbeelden hiervan zijn ‘stuffbynikki’, ‘kekography’ en natuurlijk ‘Luna’s Wonderland’ 🙂

8. Wat betekend bloggen voor jouw? 

Bloggen betekend voor mij schrijven over de dingen die je leuk vind, je lezers vermaken en niet te veel kijken naar je views en alle cijfers. 

9. Wat wil je nog bereiken met je blog?

Het lijkt me erg leuk als lezers mij gaan zien als een inspiratiebron. Dat lijkt me erg ‘rewarding’, Ook wil ik natuurlijk steeds een groter publiek trekken, maar dat staat niet op plaats #1 voor mij nu.

10. Wat heb je al bereikt met je blog,en had je niet verwacht? 

Op WordPress, maar ook op Instagram valt me op dat iedereen erg begripvol en aardig naar elkaar is, ook naar beginnende bloggers. Het internet kan erg hard zijn, maar in mijn blog ‘experience’ krijg ik alleen maar positieve reacties. En niet alleen ik, iedereen heeft een positieve vibe, wat ik erg prettig vind. 

11. Welke tip geef je mee aan mensen die ook een blog willen beginnen?

Kijk niet teveel naar de cijfers, later krijg je echt wel meer bekijks. Wees geduldig! En bedenk goed wat jij zou willen lezen op een blog. Schrijf over wat jíj leuk vind, niet over wat je op andere blogs ziet. 

Oh, en beter één leuke post dat drie wat mindere 🙂

Super dat ik gevraagd werd voor een interview! Luna’s blog is heel erg gaaf! <<3

xn

Ik wil Nikki heel erg hard bedanken dat ik haar mocht interviewen. Bekijk ook zeker haar Instagram!

Blog: livinglikekylie  

Instagram: livinglikekylieblog 

Ik hoop dat jullie het leuk vond. En tot de volgende keer!

Liefs

Luna xoxo 

 

2 gedachten over “Interview met Nikki”

Geef een antwoord