My Favorite Blogs #1

Hey hey,

Ik heb vandaag voor jullie mijn favorieten bloggers. Ik blog zelf ook, maar natuurlijk lees ik zelf ook nog blogs. Dus laten we maar is beginnen.

Jiami.nl

 Jiami is een Nederlandse Blogger. Ze schrijft over fashion, beauty, lifestyle, travel, persoonlijk en outfits. Ik vind Jiami haar blog heel leuk. 

Birgit Babbel 

Birgit is een heel lief meisje. Ik vind haar blog dan ook heel mooi. Ze heeft verschillende categorieën. Ik lees haar artikels heel graag, ze is een echte aanrader! Ze is helemaal zichzelf, en dat vind ik zo leuk. 

All About Leonie 

Leonie is ook een Nederlandse blogster. Leonie schrijft over fashion, beauty en lifestyle. Leonie is ook zeker een heel fijne blogster. Haar blog ziet er dan ook heel mooi uit.

Manon Tilstra 

Manon is de oudste blogster uit dit rijtje. Manon schrijft over fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, travel, tips en advertorial. Manon haar blog is ook weer heel mooi. Ook weer een aanrader!

Dat was het artikel dan. Dit waren mijn favorieten bloggers. Ik heb er natuurlijk nog veel meer. ik zou zeggen neem zeker een kijkje op hun blogs. Ze zijn echt de moeite waard!

Liefs

Luna oxox

4 gedachten over “My Favorite Blogs #1”

Geef een antwoord