September zit er op!

Hey hey, 

 

Hier ben ik nog eens. Het is een tijdje geleden misschien. Maar dat komt omdat het de eerste maand was. En dan is het een beetje zoeken. Dus ik hoop dat jullie het begrijpen.  

Laten we eens terugkijken in de maand september!  

 

In deze maand is er veel gebeurd. De hoofdzaak school is terug begonnen. Minder leuk maar ja. Ik ben op 1 september gestart in het middelbaar. We hadden nog niet direct lessen, de eerste 2 dagen dan. We hebben een zoektocht gedaan om de school een beetje beter te leren kennen. Dat was heel leuk. We hebben die vrijdag ook ons lessen rooster gekregen denk ik. – haha- Maar dit lessenrooster is voorlopig. Vrijdag krijgen we on vast lessenrooster.  

 

 

Ik doe als jullie het nog niet wisten Cognosoco-Latijn. Van Latijn heb ik al een paar toetsen gehad. Wij hebben eigenlijk altijd een toets als wij Latijn hebben. En dat zijn dan 10 woordjes. Voor de rest heb ik komende dinsdag ook een toets. -pff- En dat is van het stomste vak ooit, wiskunde. En vrijdag van natuurwetenschappen.  

Ik heb deze maand ook een heel mooie zonsopgang gezien. Vind ik 

Persoonlijk. 

   

Ik heb ook nieuwe schoenen gekocht. Ze zijn van Gabor denk ik. Jullie zullen ze waarschijnlijk wel op Instagram hebben zien voorbij komen.   

Deze maand ben ik ook naar een klein foodtrukck festival geweest. Dit was in Mol. Het waren allemaal foodtrucks en je kon er lekkere dingen eten en drinken. Ik ben nogal een moeilijke eter, dus ik heb een pannenkoek met Nutella gegeten. Dat was heel lekker. Ik kon het niet laten om een foto te trekken. Want het zag er zo gezellig uit. 

  

Dus heb ik deze foto genomen. Leuk he? Ik vond het echt heel gezellig. Er was in Balen ook een festival dat er elk jaar weer is. Fiesta Mundial, dit is in de Keiheuvel. Wij zijn er tot nu toe al elk jaar naar toe gegaan. Het is ook heel leuk, je kunt er ook leuk dingen kopen. Hier heb ik wel geen foto van.

Oreo’s je hebt ze waarschijnlijk wel is tegen gekomen op mijn Instagram: _lunaswonderland_  

Maar eentje nog niet, en dat is strawberry cheescake. Deze is echt heel lekker. Maar niet om er 5 van te eten vind ik.   

Momenteel ben ik bezig met school. Dus als er is geen artikel is, sorry daarvoor maar dan weten jullie waarom.  

Morgen komt er misschien een What’s On My Iphone. Ik beloof niks maar ik ga wel proberen en die review komt iets later.  

 Maar dat was het artikel ik hoop dat jullie het leuk vonden. En tot morgen!  

 Liefs xx  

Luna

10 gedachten over “September zit er op!”

Geef een antwoord